Epic Games platformu uzun süredir her hafta bazı bedava oyunları kullanıcılarına sunuyor. Platformda bu hafta ücretsiz yer alacak oyunlar açıklandı. Bu bedava oyunları 1 hafta boyunca tamamen ücretsiz olarak cihazlarınıza indirip, oynayabilirsiniz.

Epic Games platformu bu hafta Epic Store üzerinden oyun severlere tamamen ücretsiz olarak verdiği oyunları duyurdu. Store’da bu hafta bedava olarak sunulan oyunlar The Big Con ve Town of Salem 2 oldu.

Platform, bazen haftada 1 bazen ise 2 oyunu oyun severlerle ücretsiz olarak sunuyor. Bu hafta için vereceği ücretsiz oyunları ise retro tarzda renkli grafikleriyle ilgi çeken bir macera oyunu olan The Big Con oldu. Ayrıca kasabadaki suçluları bulmak için amansız bir mücadeleye gireceğiniz Town of Salem 2. 1 hafta süre ile tamamen ücretsiz olarak edinilebilecek olan oyunlar arasında. The Big Con oyununun normal değeri Epic Games’te 25 TL üzerinden ücretlendiriliyor.

Epic Games platformu uzun süredir her hafta bazı bedava oyunları kullanıcılarına sunuyor. Platformda bu hafta ücretsiz yer alacak oyunlar açıklandı.

Town of Salem 2 ve The Big Con’u önümüzdeki 1 hafta boyunca Epic Games üzerinden tamamen ücretsiz olarak kütüphaneye ekleme şansı elde edilebilecek. Peki, kütüphanede yer alan oyunların konusu ne?

The Big Con’un Konusu

Oyun, renkli grafikleriyle ilgi çekici duran bir macera oyunu olduğunu biliyoruz. The Big Con oyununda 90’ların Amerika’sında geçen bir hikaye anlatılmakta. Gamerların 90’ların tarzına uygun olarak, bir dolandırıcılık ve macera serüvenine atıldığı hikayede, temel amaç, ana karakterin annesini kurtarmak için para toplamasına yardım edebilmek. Oyuncular, dolandırıcılık yeteneklerini kullanarak, diğer karakterlerle etkileşime girecekler, görevleri tamamlayacaklar ve hedeflerine ulaşmaya adım adım yaklaşacaklar.

Gamerlara özgürlük sağlayan açık dünya bir yapıya sahip olan The Big Con, farklı oynanış stillerine ve yaklaşımlara olanak tanımakta ve retro tarzı grafikleri ve esprili hikayesiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir