Epic Games Store’dan 33TL’lik strateji oyunu Terraforming Mars, 12 Mayıs’a kadar ücretsiz olarak indirilebilir.

Epic Games ve LEGO, “metaverse” için güçlerini birleştiriyor

Normalde 33 TL değerinde olan Terraforming Mars Epic Games Store’da geçici olarak ücretsiz. Şirket her Perşembe Türkiye saati ile 18:00’de yeni bir kampanya başlatıyor. 7 gün boyunca ücretsiz olarak kütüphanenize eklediğiniz oyunlar ömür boyu oynanabilir olduğunu da unutmayın.

Bu haftaki kampanya kapsamında ücretsiz olan Terraforming Mars’ta belirli bir profile sahip bir işletme yönetiyorsunuz. Terraforming Mars, Asmodee Digital tarafından Windows ve Mac platformları için geliştirilen ve yayınlanan sıra tabanlı bir strateji oyunu. Ayrıca oyun tekli ve çok oyunculu modları da destekliyor.

Epic Games’in bu haftaki ücretsiz oyunu Terraforming Mars

33 TL değerindeki Terraforming Mars oyununu Epic Games Store’dan ücretsiz olarak indirmek için Epic Games Store’a gidin ve “Yükle” butonuna tıklayın. Kullanıcı sözleşmesini kabul ettikten sonra “Öde” butonuna tıklayın. Bu noktada “Epic Games Launcher’ı Aç” bağlantısına tıklayın ve açılan ekranda “Kütüphaneye Ekle” butonuna tıklayın. Daha sonra ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Terraforming Mars’ı Epic Games Store’dan 12 Mayıs saat 18:00’e kadar ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Bu tarihten sonra promosyonun süresi dolacak, bu yüzden kütüphanenize eklemek için satın almanız gerekecek.

Epic Games resmi sitesinde oyunun konusunu şu ifadelerle açıklıyor:

Şirketler, geniş kaynaklar harcayarak ve sıcaklığı yükseltmek, nefes alabilir bir atmosfer yaratmak ve okyanuslar oluşturmak için yenilikçi teknolojiler kullanarak Mars’ı yaşanabilir bir gezegene dönüştürmek için rekabet ediyor. Dünyalaştırma ilerledikçe, giderek daha fazla insan Kızıl Gezegende yaşamak için Dünya’dan göç edecek.

Proje kartlarını oynayın, üretim oluşturun, şehirlerinizi ve yeşil alanlarınızı haritaya yerleştirin ve kilometre taşları ve ödüller için yarışın!

Terraforming Mars sistem gereksinimleri

Sistem GereksinimleriMinimumÖnerilen
İşletim sistemiWindows 7Windows 10
İşlemciDual Core 3.0 GHzIntel Core i5
Bellek4GB RAM8GB RAM
GPUIntel HD 4000NVIDIA GeForce GTX 1080
Depolama250 MB250 MB
Desteklenen dillerFransızca, İngilizce, İtalyanca, Almanya, İsveççe, İspanyolca (İspanya)

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir