Retro Oyun severler için Epic Games, Love isimli platform oyununu kullanıcılara sundu. Epic Games, dijital oyun sektöründe yaptığı atılımlarla bilinmektedir. Hediye oyun kampanyalarıyla oyuncuların dikkatini çekmeye başarır. Love ilk bakışta nostaljik retro oyunlarını hatırlatıyor.

Epic Games, tekliflerine daha önceki haftalarda da devam etmişti. Derin sular keşfetmeye teşvik eden Sail Forth oyunu da benzer şekilde oyun severlere sunulmuştu. Bu oyunun ayırt edici birçok özelliklerinde dost edilen balıklar, gemi filosu ve deniz korsanlarıyla dolu bir dünyayı keşfetme imkanı tanınmıştı.

Love Oyununda Asıl Cazibe Geliştirilmiş Yeniden Doğma Özelliğidir

Epic Games’den Yeni Retro Oyun ‘Love’ Geldi

16 bölümden oluşan bu oyun oyunculara zorlayıcı bir deneyim vaad etmektedir. Oyunda olan asıl cazibe ise oyuna özgü geliştirilmiş yeniden doğma mekaniğidir. Dinamik müzikleri ve oyuncuları zorlayan puanlama sistemi ile yüksek zorluğa sahip olması  oyuna cazibe vermektedir.

 Muazzam bir teknoloji olan Epic Games’in bu jestleri, oyun dünyasın da heyecan yaratma geleneğinin bir parçası haline gelmiştir. Love 16 ana hikaye seviyelerine ek olarak, önceki bölümlerin engellerini karıştıran 7 seviyeli Remix modu içermektedir.

 Bu oyunu Ücretsiz şekilde almak için bu adımları takip edebilirsiniz;

  • Epic Games uygulamasını açın.
  • “LOVE” sayfasına tıklayın.
  • Sağ tarafta bulunan Satın Alma butonuna tıklayın.
  • İşlemlerin tamamlanmasını bekleyin.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir