He hafta ücretsiz oyunlar yayınlamayı adeta ir gelenek haline getiren Epic Games, 9-16 Aralık tarihlerinde iki yeni oyunu daha oyuncuların beğenisine sunuyor. Aksiyon oyunu tutkunlarının yanı sıra aynı zamana simülasyon oyunlarında da vakit geçirmekten keyif alanların dikkatini çekecek iki farklı oyun, tamamen ücretsiz bir sunuluyor.

En son oyun sektörünün ünlü şirketlerinden biri olan Harmonix’i satın almasıyla gündemde adından söz ettiren Epic Games, şimdi ise hayranlarını mutlu edecek bir gelişme ile adından söz ettiriyor. Şu an için Epic Games Store üzerinden çok oyunculu Dead by Daylight ve daha çok eğitim amaçlı içerikleri olduğu gözüken White True: Learn oyunları ücretsiz olarak sunuluyor. Fakat şirket bu durumla da yetinmeyerek 9-16 Aralık tarihleri arasında iki yeni oyunu daha takipçileri için ücretsiz olarak sunacağının bilgisini verdi.

Godfall: Challanger Edition ücretsiz oldu

9 Aralık tarihinden bu yana ücretsiz olarak sunulacak olan Godfall, şu anda Epic Games Store üzerinden 69 TL fiyat etiketine sahip olacak. Ücretsiz bir şekilde oyunsevererin beğenisine sunulacak olan oyun her ne kadar ‘tam sürüm’ olmasa da oyuncuların dikkatini çekmeyi başaracak. Esasında, PS Plus üzerinden de yayınlanacak olan Godfall’un tam sürümünün yayınlanması da bekleniyordu. Bu sayede oyunda yer alan bazı kusurların da bir nevi telafi edileceği de düşünülüyor. Ancak yine de oyun sıradışı bir deneyim sunmak adına tasarlandı. Çileden çıkmış bir tanrı ile karşı karşıya geleceğiniz bu oyun, tam sürümünden farklı bir ortamda başlayacak. Oyuncular, üç adet ‘oyun sonu’ karakteri ile beraber üç farklı görevi tamamlamak zorunda kalacaklar. Oyuncular, 16 Aralık tarihinden bu yana oyuna devam etmek istemeleri durumunda 15 dolar ödeme yaparak tam sürüm ile kaldıkları kısımdan oyna devam edebilecekler. 

5 2

Prison Architect

9-16 Aralık tarihlerinde Epic Games Store’da ücretsiz bir şekilde sunulacak olan bir diğer oyunsa simülasyon oyunları severler için oldukça başarılıdır. Hatırlamak gerekirse Epic Games, The Escapists adlı hapishaneden kaçış oyunu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Şirket şimdi de Steam platformu üzerinden 50 TL’ye satışa sunulan hapishane idaresiyle ilgileneceğiniz Prison Architect ile oyuncuları ücretsiz olarak buluşturuyor. Bir CEO tarafından görevlendirildiğiniz hapishanede pek çok görev vardır. Bu görevleri yerine getirerek başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz. Ulusal Muhafızlar’ın desteğini alması gereken bir hapishanede,  iflas, aşırı sayıda mahkum ölümü, aşırı sayıda hapishaneden kaçış, gardiyan ölümleri ve haksız sebeplerden verilen cezaların her biri oyuncuların hapishaneden atılmaları için yeterlidir.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir