Epic Games Store, hediyelerine hız kesmeden devam ediyor ve 14 Mart 2024’ten itibaren oyunculara iki yeni oyun sunuyor. Bugün, öncelikle daha önce 229 TL’ye satılan Deus Ex: Mankind Divided oyunu ücretsiz olarak sunuldu. Bu oyun, seçimlerinizi kalıcı sonuçlar doğuran bir Cyberpunk aksiyon-RPG’sidir. Oyunda, gizli ajan Adam Jensen’i kontrol ederek insanlığın geleceğini belirlemeye çalışan Illuminati’yi alt etmeye çalışıyorsunuz.

Aynı gün, daha önce 18 TL’ye satılan The Bridge oyunu da ücretsiz olarak sunuldu. Bu oyun, oyuncuları fizik ve perspektif kavramları hakkında düşündüren bir bulmaca oyunudur. Escher’in Isaac Newton ile bir araya gelmesi gibi bir deneyim sunar, imkânsız mimari içinde yerçekimini değiştirerek gezinti yapmanıza olanak tanır. Firma ayrıca bahar indirimine giren oyunları da duyurdu.

Ücretsiz oyunlar arasında Astro Duel 2’de bulunuyor

Epic Games Store daha önce Astro Duel 2 oyununu ücretsiz olarak oyunculara sunmuştu. Oyunun tanıtımı şu şekildeydi: “Astro Duel 2, uzayda geçen, yukarıdan aşağıya bakış açılı, it dalaşlarını platform aksiyonuyla birleştiren bir bilim kurgu savaş oyunudur. Karşılıklı veya eşli olarak hem uzayda hem de yerçekiminde savaşın! Tahrip edilebilir arenalarda çatışın veya yörüngeden saldırarak yerle bir edin.

 Ücretsiz olan oyunlar arasında Astro Duel 2’de bulunuyor.
 Ücretsiz olan oyunlar arasında Astro Duel 2’de bulunuyor.

Astro Duel 2, yukarıdan aşağıya bakış açılı, uzay nişancısı ile platform dövüş türlerini bir araya getiren bir bilim kurgu savaş oyunudur. İster karşılıklı ister eşli olarak hem uzayda hem de yerçekimli ortamda çatışmaya hazır olun! Uzay uçuşu ve kara savaşı arasında kusursuz bir geçiş yapabilmenizi sağlayan seçkin bir Nano Fighter’a pilotluk yapın. Yerçekimli ortamlara geçerken geminizi anında sindirerek platform aksiyon türü kontrollerine geçiş yapın.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir