Geçtiğimiz günler içerisinde Aven Colony adı şehir kurma simülasyon oyununu ücretsiz olarak sunan Epic Games, bir sürpriz oyun hediyesi daha yaptı. 

Normal şartlar altında hediye edeceği oyunları bir hafta öncesinde duyuran Epic Games, bu kez oyunculara bir sürpriz yaptı ve 95 TL değerinde olan oyunu kullanıcıların beğenisine sunduğu gün ücretsiz olarak yayınladı. Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-shot Adventure adlı olan oyun  bir hafta boyunca ücretsiz olarak indirilebilecek. 

Epic Games’den oyunculara sürpriz

26 1

Epic Games Store, Steam’e rakip olarak oyunculara sunduğu işlemciye neredeyse her hafta bir oyunu kullanıcıların beğenisine hediye ediyor. Uzun bir  süredir gelecek hafta içerisinde hediye edilecek olan oyunlardan söz eden Epic, bu kez sürpriz bir karar alarak 95 TL değerindeki Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-shot Adventure oyununu kullanıcıların beğenisine sunuyor. 

Tiny Tina’s Assault, esasında şu an için geliştirilme aşamasında olan ve Borderlands’in de yapımcısı olan Gearbox Software tarafından tasarlanan Tiny Tina’s Assault’u heyecanla bekleyen oyunlar için bir ö oyun veya oyunda yer alması beklenen bir DLC’nin yapımdan çıkarılmış hali olarak da tanımlanabilir. Oyunun özellikle de de Steam sayfasında ciddi anlamda olumsuz yorumlarla karşı karşıya kaldı. Buna karşılık ise 

heyecanla bekleyenler için bir ön oyun veya oyunda yer alması beklenen bir DLC’nin yapımdan çıkarılmış hali olarak da tanımlanabilir. Epic Games Store’da oyunun tamamen ücretsiz olarak sunulması, oyunu bekleyen oyunseverleri mutlu etti. 

28

Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep sistem gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows 7 64-bit
  • İşlemci: Intel i3 530 @2.93 GHz / AMD Phenom II X4 805 @2.5 GHz
  • Bellek: 4 GB RAM
  • Ekran Kartı: Nvidia Geforce GTX 780 @3GB / AMD Radeon HD 7970 @3GB
  • DirectX: Sürüm 11
  • Depolama: 15 GB kullanılabilir alan
  • Ses Kartı: DirectX 9.0c.

Sizler de oyunu kütüphanenize eklemek isterseniz 17 Kasım 2021 – TSİ 19.00‘a kadar kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Ardından ise bu heyecan verici oyunda ücret ödemeden dilediğiniz kadar vakit  geçirebilir ve eğlencenin tadını çıkarabilirsiniz. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir