Konuyla ilgili olarak elde edilen son bilgilere göre Epic Games, geçtiğimiz yıl içerisinde olduğu gibi bu yıl içerisinde de 16 Aralık’tan itibaren 1 Ocak’a kadar her gün bir yeni oyun hediye edilecek.      

Bilindiği üzere Epic Games her hafta bir adet veya daha fazla oyun hediye ediyor. Fakat yıl sonuna sayılı günler kala bu ücretsiz oyunların sayısı her geçen gün daha da artırıyor. Geçtiğimiz saatler içerisinde bu konu ile ilgili olarak heyecanlandıran bir söylenti ortaya çıktı.

Her gün yeni bir oyun geliyor

Daha önce pek çok kez PS Plus oyunlarını daha önce sızdıran Dealabs, Epic Games’in bu yıl da bu sürprizi yapacağını dile getirdi. Konuyla ilgili olarak ortaya atılan iddialara göre 16 Aralık’tan bu yana her gün bir ücretsiz oyun hediye edilecek ve ilk oyunda Shenmue III olacak. Epic Games’in bu hafta içerisinde sunacağı ücretsiz oyunun özellikleri değerlendirildiğinde esasında geçtiğimiz yıl gibi bir tasarıma sahip olduğunu görebilirsiniz. 

Rusya’nın TikTok benzeri platformu Yappy tanıtıldı

Geçtiğimiz yıl içerisinde gizemli hediye tasarımının üzerinde bulunan kurdelenin renginden oyun olduğu görülüyor. Bu haftanın rengi de esasında Shenmue III ile oldukça uyumlu bir şekilde oyuncuların karşısına çıkıyor. Bu sebeple de iddiaların doğru olduğunu düşünmek mümkündür. Fakat resmi bilgi 16 Aralık saat 18:59’da belli olacak. Epic Games’in bu hafta içerisinde sunacağı hediyeleri şimdiden hesabınıza ekleyebilirsiniz. Oyunların her birini dilediğiniz gibi oynayabilirsiniz. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir