Epic Games 2022 Yaz İndirimi resmi olarak başladı. 10 TL’nin altında satın alabileceğiniz en iyi 10 oyunu sizler için derledik.

Epic Games Store’da 2022 Yaz İndirimleri Başladı

Son yıllarda başlattığı ücretsiz oyunlar kampanyasıyla oyunseverlerin gönlünde taht kuran Epic Games, genellikle son açıklamalarda olduğu gibi 2022 Yaz İndirimi kampanyasının lansmanını duyurdu. Oyuncular, yüzde 75’i aşan indirimlerle önemli ölçüde tasarruf edebilecek.

Epic Games 2022 Yaz İndirimi kapsamında 10 TL altı alabileceğiniz en iyi oyunlar

TheHunter: Call of the Wild

Avcılık bazı insanlar için vazgeçilmez bir hobidir. Ancak, doğası gereği yaşayan hayvanları öldürmek akıllıca değildir. Bizim gibi düşünüyor ama avlanma deneyiminin nasıl olduğunu merak ediyorsanız TheHunter: Call of the Wild tam size göre. Normal fiyatı 32 TL olan oyun, 2022 yaz indirimine bağlı olarak 9.60 TL’ye satın alınabiliyor.

The Town of Light

The Town of Light, zaman zaman gözyaşlarınızı tutmakta zorlanacağınız heyecanlı bir oyundur. Bu oyunda 16 yaşındaki Renee isimli akıl hastası bir kızın rolünü oynayacaksınız, Renee’nin çok zor zamanlar geçirdiği bir akıl hastanesine gitmeniz gerekiyor. İngilizce becerileriniz çok iyi değilse endişelenmeyin. Bu hikayeyi anlayabilmeniz için oyun için Türkçe bir yama da mevcut. Oyunun indirimli fiyatı 4,95 TL’dir.

Close To The Sun

Close to the Sun, video oyunları dünyasında duyulmayan bir yapım. Gerilim türünün hayranları için mutlaka görülmesi gereken bir oyun olan bu oyun Bioshock’a benziyor. Rose Archer isimli bir gazeteciye hayat veren oyun aynı zamanda Nikola Tesla ve Albert Einstein gibi bilim dünyasının en büyük isimlerini de bünyesinde barındırıyor. İndirimler kapsamında oyunun fiyatı 9.60 TL’ye düşürüldü.

BioShock Remastered

2000’li yılların başında tanışma fırsatı bulduğumuz BioShock serisi, yeniden mastering yapılmış versiyonuyla yeniden ilgi odağı haline geldi. Bu aksiyon ve gerilim oyununda Rapture adlı bir su altı şehrinde maceraya atılacak ve hayatta kalmaya çalışacaksınız. Normal fiyatı 31 TL olan oyun, 2022 yaz indiriminde yüzde 75 indirimle 7,75 TL’ye alınabiliyor.

Urban Trial Freestyle

Urban Trial Freestyle çok benzer bir oyundur. Çıktığı dönemde oldukça ilgi gören bu oyunda bir motosiklete binecek ve en yüksek puanı toplayarak vardığınız parkurda zıplamaya çalışacaksınız. 83,49 TL’ye satın alınabilen oyun, 2022 Yaz indirimi kapsamında 8,34 TL’ye düşürüldü.

Submerged

Savaştan uzak sakin bir oyun arıyorsanız doğru yerdesiniz. Oyuncuların çok sevdiği bu oyunda gizemli sular altında kalmış bir şehri keşfedecek ve yaralı kardeşinizle birlikte hayatta kalmaya çalışacaksınız. Oyunu almak isterseniz sadece 3,30 TL ödemeniz yeterli.

Batman Arkham City Game of the Year Edition

Arkham City, Batman serisinin en sevilen oyunlarından biri olarak tarihe geçti. Bu efsane oyun, Epic Games indirimlerinda 7,75 TL’ye satın alınabiliyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir