Epic Games’ten hata üstüne hata. Dün yanlışlıkla ücretsiz hale getirdiği Suicide Squad: Kill the Justice League oyununu kütüphanelerden kaldırıyor.

Steam’den sonra dünyanın en büyük dijital oyun mağazası Epic Games Store, geçtiğimiz günlerde bir oyunu yanlışlıkla ücretsiz hale getirdi. Bu durumun ardından oyuncular büyük ilgi gösterdi. Ancak bugün platform, söz konusu oyunu kullanıcıların kütüphanelerinden kaldırma kararı aldı.

Epic Games'ten Büyük Hata: Ücretsiz oyunları kütüphanelerden kaldırıyor

Epic Games, ücretsiz hale getirdiği Suicide Squad: Kill the Justice League oyununu kütüphanelerden kaldırıyor

Epic Games’in yanlışlıkla ücretsiz hale getirdiği oyun olan Suicide Squad: Kill the Justice League oyuncular arasında merakla bekleniyordu. Şu anda Steam’de ön sipariş sürecinde olan ve Şubat 2024’te piyasaya sürülmesi planlanan oyunun, Epic Games Store’da beklenmedik bir şekilde ücretsiz olması, oyuncularda şaşkınlık yarattı.

Sosyal medya platformlarında hızla yayılan ücretsiz oyun haberleri ile beraber Suicide Squad: Kill the Justice League, binlerce kullanıcının kütüphanesine ücretsiz olarak eklenen bir oyun haline geldi. Üstelik, yapımın hem standart sürümü hem de daha fazla içerik sunan Deluxe sürümü ücretsizdi. Epic Games, oyunun yanlışlıkla ücretsiz hale getirildiğini fark edince ilgili sayfayı erişime kapattı.

Bugün, kullanıcılar tarafından paylaşılan gönderilere göre Epic Games, söz konusu oyunu kütüphanelerden kaldırmaya başlamış durumda. Bu durum, oyuncular arasında bir tepkiye neden oldu. Ancak, şirketten konuyla ilgili henüz bir açıklama gelmedi.

Bu durum, aslında ilk kez yaşanmıyor. Epic Games, birkaç ay önce de bir oyunu yanlışlıkla ücretsiz hale getirmişti. Platform, beklenildiği gibi, oyunu kütüphanelerden kaldırmış ve bu olayın ardından şirket, kullanıcılardan tepki almıştı.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir