“15 Gün 15 Ücretsiz Oyun” oyun kampanyası ile oyuncuları mutlu etmeyi başaran Epic Games’in kampanyası son buluyor. Kampanya üç büyük oyun ile son buluyor. 

Epic Games Store, bu yıl bitmeden oyuncular için 15 gün boyunca 15 büyük ücretsiz oyun kampanyası ile oyunseverlerin bir kez daha takdirini kazandı. Bu yıl gerçekleştirilen bu kampanyanın başlangıcını Shenmue 3 ile yapan, daha sonrasında ise Neon Abyss, Remnant: From the Ashes, The Vanishing of Ethan Carter, Loop Hero, Second Extinction, Mutant Year Zero: Road to Eden, Vampyr, Pathfinder: Kingmaker – Enhanced Plus Edition, Prey, Control, Mages of Mystralia, Moving Out ve Salt and Sanctuary oyunculara sunulmuştu.

Kampanyanın son gününde ise tek oyun değiş üç oyun birden sunuldu. Bugün birden fazla oyun ücretsiz olarak sunuldu. Bu oyunlar, Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration, Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition ve Tomb Raider GOTY oldu. Direk olarak 6 Ocak 2022 saat 19:00’a kadar ücretsiz olarak elde edilecek olan bu heyecan verici oyunlar dışında bir mutlu haber daha verildi. Epic Games Store tarafından Tomb Raider’lar ardından ücretsiz olarak sunulacak olan oyunun Gods Will Fall olacağı belirtildi. Söz konusu bu heyecan verici oyun 6 Ocak tarihinde ücretsiz olarak alınabilecek. Epic Games’ten 2022’de her hafta yeni bir ücretsiz oyun sunulmaya da devam edecek 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir