“15 Gün 15 Ücretsiz Oyun” kampanyası halen devam ediyor. Epic Games Store, ücretsiz olarak sunacağı ikinci oyun The Vanishing of Ethan Carter olarak aktarıldı.

Epic Games Store, bu yılın 15 gün boyunca 15 büyük ücretsiz oyun kampanyası kapsamında başlangıç olarak Shenmue 3 ile yapmış, daha sonra ise Neon Abyss ve Remnant: From the Ashes oyununu sunmuştu. Bugün içerisinde ise oyuncuların beğenisine sunulan bu ücretsiz oyun The Vanishing of Ethan Carter oldu. Direk olarak ise buradan 20.12.2021 saat 19:00’a kadar ücretsiz olarak sahip olunacak olan yeni oyunun resmi açıklaması şu şekilde yapıldı;

7 9

“Oyunu, Ethan Carter’dan rahatsız edici bir mektup alan esrarengiz dedektif Paul Prospero olarak oynuyorsun. Ethan’ın ciddi bir tehlike altında olduğunu fark eden Paul, oğlanın Red Creek Valley’deki evine gelerek işlerin tahmin ettiğinden de kötü hâlde olduğunu keşfeder. Ethan, vahşi bir cinayetin ardından ortadan kaybolur ve Paul da bunun, bölgede araştırılmaya değer tek cinayet olmadığını çabucak fark eder. Yirminci yüzyılın başlarında ortaya çıkan tuhaf kurgu türünden (ve diğer ürkütücü hikâyelerden) ilham alan The Vanishing of Ethan Carter, oyunlarda sürükleyici hikâye anlatımını önemli ölçüde geliştirmeyi amaçlıyor. Oyunda özel bir dedektif ve bazı zihin oyunları olsa da The Vanishing of Ethan Carter özellikle bulmacalarla doldurulmuş bir oyun değil. Odağımız atmosfer, duygu hâli ve karakterlerimizin temel insanlığı. Ancak tabii ki keşifler kendi kendine veya senin yardımın olmadan gerçekleşmeyecek. Hem Paul’un ölülerle konuşabilmesini sağlayan doğaüstü gücünü hem de kendi gözlem becerilerini kullanarak cesetlerden oluşan bir yolun ardındaki gizemi, Red Creek Valley’de gezinen karanlık ve kadim bir gücün köklerini ve kayıp bir çocuğun akıbetini keşfedeceksin.” 

Epic Games Store  ücretsiz oyunlar için büyük paralar harcıyor

8 6

Firma bu durum sayesinde bir numaralı rakibi olan Steam ile beraber daha iyi bir rekabet içerisinde yer alıyor. Kullanıcı her geçen gün sayısını git gide artırıyor. 2021 yılı içerisinde ücretsiz oyun ile ilgili olarak hiç durmayan, yılı özel olarak gerçekleştirdiği özel kampanyası ile daha fazla ses getirerek sonlandırmayı planlıyor. Firma, oyuncular için çeşitli alternatifler sunmak konusunda her geçen gün daha yoğun bir şekilde çalışmaya devam ediyor. Bu esnada artık Epic Games Store içerisinde artık bir sepet sistemi yer alıyor. Epic Games Store’da bekleneni yaptı ve sepet özelliğini kullanıma sunmaya hazırlanıyor. Yani Epic Games Store, yapılan açıklamalara göre sepete hem ücretli hem de ücretsiz oyunların aynı anda eklenmesine olanak tanıyor. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir