Epic Games Store; mobil oyun severleri heyecanlandıran bir haberle geldi. Ünlü oyun uygulaması 5 Ekim tarihine kadar iki adet oyunu ücretsiz olarak hediye edeceğini duyurdu.

Epic Games Store, her hafta farklı oyunlar hediye ettiği ve mobil oyun severlerin merakla beklediği hediyeleşme rutinine bu hafta da devam ediyor. Ünlü mobil oyun uygulamasından yapılan açıklamaya göre; Model Builder ve Soulstice oyunları 5 Ekim tarihine kadar Epic Games Store’da ücretsiz olarak erişilebilir olacak. Bu iki oyunun değerinin 914 TL olduğu düşünüldüğünde, uygulamaya bu hafta olan ilginin ve yoğunluğunun fazla olacağı tahmin edilmektedir.

29 Eylül tarihinden başlayarak 5 Ekim tarihine kadar devam eden süreç içerisinde Epic Games Store uygulamasını indiren ve ziyaret eden mobil oyun severleri bir sürpriz bekliyor olacak. Uygulamanın bir süredir her hafta farklı oyunları ücretsiz olarak erişime açtığı bu sistemde bu haftanın ücretsiz oyunları Model Builder ve Soulstice olarak duyuruldu.

Ücretsiz oyun erişimi fikri aslında ilk olarak; Epic Games Store tarafından rakibi Steam’e karşı uygulanan bir strateji olarak ortaya çıktı. Ardından mobil oyun severler tarafından ilgi gördüğü görülünce her hafta ücretsiz oyun erişimi fırsatı Epic Games Store tarafından devam edilen bir uygulama olarak sürdürüldü.

Epic Games Store tarafından yapılan duyuru ile bu haftaki ücretsiz oyunların Model Builder ve Soulstice olacağı kesinleşti. Piyasa fiyatı 914 TL olan bu iki oyundan Model Builder, tek oyunculu ve simülasyon temalı bir oyundur. Bu oyunda model robot, el feneri ve otomobil gibi aletleri inşa etme şansınız vardır. Soulstice oyunu ise aksiyon oyunu olarak tanımlanabilir. Fantastik bir dünyada geçen bu oyun; iki kız kardeşin hikâyesini ve aksiyon dolu maceralarını konu alır. Model Builder ve Soulstice oyunları 5 Ekim saat 18.00’e kadar Epic Games Store uygulamasında ücretsiz olarak erişime sunulacak.

Epic Games Store free games
Epic Games Store free games

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir