Epic Games Store yeni duyurusu ile 2 oyunun daha platforma eklendiğini açıkladı.

Oyunlar için ayrı ayrı para ödemek istemeyen kullanıcılar için Epic Games Store tarafından sunulan oyunlar büyük bir fırsat yaratıyor. Oyunculara ücretsiz olarak sunulan bu oyunlarda 2 farklı seçenek daha platformda yerini aldı.

İşte Epic Games Store yeni oyunları

The Drone Racing League Simulator

“İşte dünyanın en hızlı dronlarının kokpitinde uçmak aynen böyle bir his! DRL Simulator ile dronunun yarış becerilerinin sınırlarını zorlayacak ve kendini gerçek hayattaki bir uçuşa hazırlayacaksın. Efsanevi yerleri ve yeni dünyaları keşfet. Bitiş çizgisine kadar arkadaşlarınla savaş. Hiç durmadan çarp ama dikkat et; dronun haşat olmasın zira bu sana pahalıya patlayabilir. Bu oyunda uzmanlaşırsan Drone Racing League’de profesyonel bir pilot olma şansı için mücadele edebilirsin!” denilerek tanıtımı yapılan yeni oyun, kullanıcıların erişimine açılmış durumda.

Runbow

The Drone Racing League Simulator dışında sisteme eklenen bir diğer oyun ise RunBow. “Runbow, beklediğiniz parti platform oyunudur! Tonlarca karakter, kostüm ve çılgın oyun modu ile Runbow, deneyimlemeniz gereken renkli kaoslarla dolu.” denilerek tanıtılan oyun, platform üzerinden erişilebilir.

Epic Games Store ücretsiz 3 oyunu duyurdu

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir