Epic Games Store tarafından bir kez daha birden fazla ücretsiz oyun  sunuluyor. Firma bu kez toplam üç farklı oyun sunuyor. 

Epic Games Store tarafından oyunculara ücretsiz olarak sunulan en yeni oyun olan ve daha önce 25 TL’ye satışa sunulan Jotun: Valhalla Sürümü için yapılan resmi açıklama şu şekilde; “Jotun, İskandinav mitolojisinde geçen elle çizilmiş aksiyon keşif oyunudur. Jotun’da, utandırıcı bir ölümle hayatı son bulan ve Valhalla’ya girmek için Tanrılara kendini kanıtlaması gereken bir Viking savaşçısı olan Thora’yı oynuyorsunuz. Tanrıları etkileyin!”

epic games store bu kez uc oyun sunuyor

Bugün aynı zamanda daha önce 200 TL’ye satışa sunulan Prey oyunu da ücretsiz olarak sunuyor. Prey için yapılan resmi açıklama ise tam olarak şu şekilde; “Prey’de 2032 yılında ayın yörüngesinde yer alan Talos I uzay istasyonunda uyanıyorsun. İnsanlığı sonsuza dek değiştirecek bir deneyin önemli deneklerinden birisin ancak işler hiç de iyi gitmiyor.” Firmadan bugün gelen bir diğer ücretsiz oyun ise daha önce 17 TL’ye satılan Redout: Enhanced Edition oldu. Bu oyunun resmî açıklaması ise şöyle: “YENİ NESİL AG YARIŞI ÇIKTI! Redout, klasik yarış canavarlarına bir saygı niteliğindedir. Arcade yarış türünün merkezinde yer alan yön kaybı hissiyle dolu, eksiksiz, hızlı, zorlu ve tatmin edici bir sürüş deneyimi sunacak şekilde tasarlanmıştır.” 

Epic Games Store, bu kez daha sonra verilecek ücretsiz oyun hakkında açıklamada bulunmadı. Şu an için “gizemli” olarak geçen oyun, tam olarak 6 gün sonra belli olacak. Sürekli olarak sunulan ücretsiz oyunlar ile özellikle de bütçe limitli olan Türkiye’deki oyuncuları memnun etmeye çalışacak olan Epic Games, oyun marketinde zaman zaman oldukça önemli indirimler de yapmaya devam ediyor. Konuyla ilgili olarak şu an için elde edilen bilgiler bunlarla kısıtlıdır. 

PlayStation Store’da ‘Uzatılmış Oyun’ kampanyası başladı


Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir