Epic Games, ücretsiz oyun kitaplığını 21 Nisan’da güncelledi. Şirketin bu hafta dağıttığı oyunlar şimdiden sizlerle!

Oyun tutkunlarının gözde mekanlarından biri olan Epic Games, bedava oyun dağıtmaya devam ediyor. Şirket uzun zamandır oyuncularına birçok oyun sundu. Geçen ay toplam sekiz farklı oyun piyasaya sürüldü ve kullanıcıların keşfetmesini sağladı.

Epic Games ve LEGO, “metaverse” için güçlerini birleştiriyor

Bu ücretsiz oyunlara hak kazanmak ve oynamak için iki farklı adımı uygulamanız yeterlidir. İlk adım, Epic Games Store’da ücretsiz bir hesap oluşturmak, ardından mağazaya gidip oyunu ücretsiz olarak satın almak. İkinci adım, Epic Games istemcisini bilgisayarınıza kurmaktır.

Epic Games Store size iki yeni ücretsiz oyun getiriyor

Riverbond, 21 Nisan 18:00’den itibaren Amnesia: Rebirth ile ücretsiz oyunlar listesine eklendi. Oyuncular her iki oyunu da 28 Nisan’a kadar ücretsiz olarak hesaplarına ekleyebilecekler. Ayrıca Epic Games’in geçtiğimiz ay dağıttığı oyun sayısı da 8’e ulaştı. Ayrıca geçen hafta şirket, 219 TL fiyatla XCOM 2’yi oyunculara sunmuştu.

Amnesia: Rebirth fiyatı ne kadar?

Frictional Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan Amnesia: Renaissance, Ekim 2020’de oyuncuların kullanımına sunuldu. Bağımsız Yapımcı ve Macera kategorisinde yer alan yapım 5 bin 451 oyuncu reytingi aldı. Oyuncuların %77’si oyunu beğendiğini söylerken, kalan %23’ü beğenmediğini söyledi.

Oyun özeti şu şekilde;

İkonik Amnesia serisinin yaratıcıları karanlığa yeni bir bakış açısı getiriyor. Umutsuzluk ve yalnızlıkla dolu bu ızdırap verici yolculukta insanoğlunun olumsuzluklara dayanma sınırını keşfedin. Korku faktörü olmaksızın hikâye ve macera arayanlar için Macera Modu da bulunur.

Normalde satış fiyatı 50 TL olan oyunu herhangi bir komisyon ödemeden 1 hafta boyunca hesabınıza ekleyebileceksiniz. Bu süre geçtikten sonra herhangi bir kısıtlama olmaksızın süresiz olarak oyunu oynamaya devam edebilirsiniz.

Amnesia: Rebirth ve sistem gereksinimleri

64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: Windows 7 / 8 / 10, 64-bit
İşlemci: Core i3 / AMD FX 2.4Ghz
Bellek: 4 GB RAM
Ekran Kartı: OpenGL 4.0 sürüme sahip NVIDIA GeForce GTX 460 / AMD Radeon HD 5750 / Intel HD 630
Depolama: 35 GB boş disk alanı

Riverbond sistem gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows 10
İşlemci: Intel/AMD 2.0 Ghz frekans hızına sahip veya üstü herhangi bir işlemci
Bellek: 2 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 600 Serisi veya eşdeğeri
Depolama: 650 MB boş disk alanı

Sizin bu oyunlardan hangisini kütüphanenize ekleyeceksiniz?

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir