Dünyanın en popüler oyun firmalarından biri olan Epic Games, açıklamaya göre Epic Game Store’de para yakmaya devam ediyor.

Fortnite, Unreal Engine oyun motoru ve fazlasının arkasındaki ismi olan Epic Games son açıklamalara göre Steam rakibi oyun marketi Epic Games Store ile kar etmeye ne yazık ki devam edemiyor. Uzun zaman önce açılmış olmasına rağmen hala karlılıktan çok büyümesi hedeflenilen market, kar elde edemiyor çünkü Steam halen çok güçlü bir konumda ve oyunları kullanıcılarına ücretsiz sunmaya devam ediyor. Bu oyunlar oyunculara ücretsiz olmasına rağmen Epic Games’e çok büyük bir gider oluyor bu durum da Epic Games’in milyonlarca dolar para harcamasına neden oluyor.

Epic Games tarafından oyunculara oyun hediye edilmişti

Epic Games tarafından oyunculara oyun hediye edilmişti

Market tarafından oyunculara 2 Kasım itibarı ile daha önceden 25 TL’ye satılmış olan Turnip Boy Commits Tax Evasion oyunu ücretsiz olarak verilmeye başlanılmıştı. Bu oyunun açıklamasında “Sevimli fakat sorun çıkaran bir turp olarak oynuyorsunuz. Yozlaşmış bir sebze hükümetini yıkabilmek için vergi ödemekten kaçının ve bitki bulmacalarını çözün ardından ekinleri hasat edin ve devasa canavarlar ile savaşın” sözleri yer alıyor. Epic Games Store tarafından oyunculara hediye edilmiş oyunlardan bir tanesi ise Tandem: A Tale of Shows. Bu oyun için şu açıklama yapılmıştı. “Tandem: A Tale of Shows farklı oynanışı ve olağanüstü estetiği ile bulmaca platform türünü yeniden tanımlıyor. Emma ve oyuncak ayı Fenton’un sihirbaz Thomas Kane’in kayboluşunun gizemini çözmesine yardımcı olun.” ifadelerine yer verildi.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir