Epic Games bazı oyunlarını kullanıcılarına ücretsiz olarak sunmaya devam ediyor. Epic Games Store, bu hafta Midnight Ghost Hunt oyununu oyun severlere ücretsiz olarak sundu. Ücretsiz sunulan oyunun değeri normalde 149 TL. Midnight Gost Hunt, geçen haftaki Fallout: New Vegas Ultimate Edition’ın yerini aldı.

Epic Games, Midnight Ghost Hunt'ı ücretsiz sundu

Valtued Sky Game tarafından geliştirilen oyun, çok oyuncu ürkütücü bir saklambaç oyunu olarak geçiyor. Oyun sayfası, Midnight Gost Hunt hakkında: ” “Bir dizi lanetli mekânda pusuya yatmış amansız ruhlar koridorlarda dolaşıyor. Bu ruhları ortadan kaldırmakla görevlendirilen Hayalet Avcıları, onları başka bir diyara sürmek için hortlak avlama teknolojisiyle tepeden tırnağa silahlanmış durumda! Yaşayanlar ve ölüler arasındaki kaotik 4’e 4 mücadelede hem Hayalet hem de Avcı olarak oyna.” açıklamasını yapıyor.

Ghost ekibinde yer alan oyuncular, telekinetik güçlerinden yararlanarak peşlerinde olan avcılara mobilya ya da diğer nesneleri fırlatabiliyor. Oyun dünyası içerisinde saat gece yarısına geldiğinde, hayalet oyuncular güç kazanıyorlar. Avcılar ise çeşitli silahlar içinden tercih ettikleri silah ile hayaletleri yakalamaya çalışıyor.

Grafik Tasarım bölümünde öğrenci. İmza İnternet Teknolojileri'nde dijital çırak olarak eğitim alıyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir