Epic Games her hafta ücretsiz oyun fırsatı sunuyor. Bu hafta “Mega İndirim 2024” kampanyası ile birden fazla oyun büyük indirimlerle sunuluyor. Buna ek olarak Dragon Age Inquisition ücretsiz olarak sunuluyor. Mega İndirim 2024 kampanyasının 13 Haziran’a kadar devam edeceği ve her hafta farklı oyunların ücretsiz sunulacağı bildirildi.

Dragon Age Inquisition rol yapma oyunları içinde önemli bir yere sahip. Oyunun Game of the Year Edition sürümü, tüm ek paketler ve bonus içerikler ücretsiz bir şekilde indirilebilecek. Bu versiyon Deluxe Edition’ın ekstra binek hayvanları, ekipmanları ve silahlarını da içeriyor.

Dragon Age Inquisition
Dragon Age Inquisition

Epic Games Mega İndirim Kampanyası

Epic Games Store, yalnızca ücretsiz oyun fırsatlarıyla değil, birçok popüler oyunda yaptığı büyük indirimlerle dikkat çekiyor. Alan Wake 2 729,60 TL’ye, EA Sports FC 24 419,99 TL’ye ve Skull and Bones 499,50 TL fiyatla indirime girmiş durumda.

Bunun yanı sıra Hogwarts Legacy 549,50 TL’ye, God of War 449,50 TL’ye, The Last of Us Part I, 736,33 TL’ye ve Marvel’s Spider-Man Remastered 659,40 TL’ye satın alabilmek mümkün olacak. Bu indirimler, oyunculara geniş bir oyun yelpazesinde farklı oyun imkanları sunuyor. Yeni oyunlar ve klasikleşmiş oyunlar, Epic Games Store’da uygun fiyatlarla oyuncularla buluşacak.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir