Epic Games, yıl içinde kullanıcılara ücretsiz oyunlar vermesiyle biliniyor. Şimdi ise yılbaşına özel düzenlediği kampanya ile bir oyunla daha oyun severleri sevindirdi. 20 Aralık’tan beri devam eden kampanyada son gün A Plague Tale: Innocence’i ücretsiz olarak sunuyor.

A Plague Tale: Innocence, Asobo Studio tarafından geliştirilmiş Focus Home Interactive tarafından 2019'da piyasaya sürülmüştür.
A Plague Tale İnnocence

A Plague Tale: Innocence Hikayesi

A Plague Tale: Innocence, Asobo Studio tarafından geliştirilmiş Focus Home Interactive tarafından 2019’da piyasaya sürülmüştür. Etkileyici bir hikayeye sahip olan bu aksiyon dolu oyun 14. yüzyıl Fransa’sında geçiyor. Oyuncular, Amicia ve küçük kardeşi Hugo’nun başından geçen hikayeye tanıklık ediyor.Ayrıca A Plague Tale: Innocence, Pégases Awards 2020’de en iyi oyun, en iyi ses tasarımı, en iyi oyun tasarımı dallarında ödül aldı.  

A Plague Tale: Innocence İndirimi Devam Ediyor

Epic Games’in bu tarz kampanyaları hem kullanıcı kazanmak hem de adını duyurmak için yaptığını biliyoruz. Bu ücretsiz kampanyalar oyun severlerin kütüphanelerini genişletmeleri için büyük fırsat sunuyor. 4 Ocak saat 19.00’a kadar Epic Games üzerinden bu oyuna ücretsiz bir şekilde sahip olabiliyordunuz ancak bugün itibariyle bu kampanyadan yararlanamıyorsunuz. Oyuna hala uygun bir fiyattan ulaşmak için son şansınız olabilir çünkü şu an da %80 indirim ile A Plague Tale: Innocence’a  50 TL ödeme yaparak sahip olabiliyorsunuz. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir