Kullanıcıların sevilen ve yoğun ilgi gösterilen oyun platformlarından biri olan Epic Games Store, bu ilginin hakkını veriyor.

Epic Games bu hafta iki oyunu ücretsiz sunuyor

Her hafta farklı oyunları erişime açan Epic Games, haftalık hediye ettiği bu oyunlarla kullanıcı sayısını her geçen gün arttırmaya devam ediyor. Yakın tarihte Epic Games, kullanıcı sayısının 500 milyon olduğunu duyurdu. Bunun yanısıra her hafta verdiği ücretsiz oyunlarla da dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. 

Epic Games, her hafta düzenli bir şekilde hediye ettiği yeni ücretsiz oyunlarla oyun severlerin yüzlerini güldürmeye devam ediyor. Bu hafta hediye edeceği bomba gibi oyunlar erişime açıldı.

Epic Games’te Bu Hafta Erişime Açılan Oyunlar

Epic Games, bu hafta kullanıcılara iki oyunu ücretsiz olarak oynama imkanı sundu. Epic Games’in bu hafta oyunculara sunduğu oyunlar nelermiş gelin birlikte inceleyelim.

Adios

Mischief tarafından geliştirilen Adios, ilk çıkışını 2021 yılında yapmıştır. Hikaye odaklı olarak macera türünde yer alan Adios, oyunculara çeşitli seçimler sunan birinci şahıs oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Hikayesiyle ve grafik tasarımlarıyla ilgi çekici bir oyun olan Adios, Kansas Eyaletinde yer alan bir domuz yetiştiricisini ve bu domuzları işlediği cinayetleri örtbas etmek için kullanan mafyayı konu alıyor. 

Oyunda oyuncular bir domuz yetiştiricisi tarafından kontrol ediliyor. Domuz yetiştiricisi, artık bu cesetlerden kurtulmak için domuzlarının kullanılmasını istemediğini mafyaya söylemeye karar veriyor. Bu noktadan sonra oyuncularında vereceği kararlar doğrultusunda olaylar gelişmeye başlıyor.

Normal şartlarda 30 TL olan Adios oyununu 2 Şubat 19:00’a kadar ücretsiz oynayabilirsiniz. 

Adios için sistem gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows 8 yada 10 (64-bit)
  • İşlemci: Intel Core i5-750 2,68 Ghz / AMD II x4 945 3,0 Ghz 
  • Ekran Kartı: NVIDIA GTX 569 / AMD Radeon 6870 veya daha yükseği (Dahili ekran kartları desteklenmemektedir)
  • Bellek (RAM): 4 GB
  • Depolama: 5 GB Kullanılabilir Alan

Hell is Others

Strelka Games ve Yonder tarafından geliştirilerek 2022 yılında piyasaya sürülen Hell is Others oyunu; hayatta kalma, rogue-lite, nişancı türlerinde yer alan bir oyundur. PvP ve PvE unsurlarının da yer aldığı Hell is Others’da oyuncular, bulundukları dairelerden çıkıp, dışarıda yer alan canavarları avlayarak Century City’de hayatta kalma mücadelesi vermektedir. Kanın ve paranın bolca yer aldığı Century City’de oyuncular hayatta kalmak için avlanacak ve etrafı keşfedecektir. Kullanıcılar, Hell is Other dünyasında Adam Smithson olarak rol alacaklar. 

Normalde 25 TL olan Hell is Others oyunu, 2 Şubat 19:00’a kadar ücretsiz bir şekilde oynanabilecek. 

Hell is Others için sistem gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows 10 (64-bit)
  • İşlemci: Intel Core i5-7400 / AMD Ryzen 5 2600
  • Ekran Kartı: Intel UHD Graphics 620 / AMD Radeon RX480 veya daha yükseği 
  • Bellek (RAM): 8 GB
  • Depolama: 2 GB Kullanılabilir Alan
  • DirectX: Sürüm 11

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir