Türkiye pazarında da faaliyet gösteren ve büyük ilgi gören English Home, kurumsal değişikliğe gitti. Şirket yaptığı yeni tanıtımında marka kimliğini, logo ve amblemini tanıttı.

1992 yılında Türkiye’de kurulan ve Turgut Aydın Holding tarafından yönetilen English Home, yerli bir şirket. Adı nedeniyle yabancı bir şirket olarak sanılan şirketin kimliği değiştirildi. Şirket yaptığı basın açıklaması ile yeni yüzünü tanıtırken tasarım değişikliğinde sadelik tercih edildi.

İşte English Home Yeni Logosu

English Home amblemi ve logosunda öncekinde olduğu gibi sadelik tercih edildi. Şirketten yapılan açıklamada yeni tasarımlarda gelenekselliğe vurgu yapılmasının istendiği ve bu yönde font seçimlerinin yapıldığı ifade edildi. Sofistike serif olarak adlandırılan tipografi ile şekillenen yeni English Home logo ve amblemleri, müşterilerin beğenisine sunuldu.

Konuyla ilgili değerlendirme ise şirket Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cennet Melis Uslukılınç’tan geldi. Uslukılınç yaptığı açıklamada, “English Home olarak hikâyemizden aldığımız ilham ve güçle modern yaşamın gereksinimlerini karşılayacak biçimde yenileniyoruz. Yeni logomuzla sade ve modern bir görünüme kavuşurken, kullandığımız yazı karakterimiz marka kimliğimizin özgünlüğünü yansıtıyor. Amblemimizdeki altı bölüm, English Home’un temel değerleri olan özgünlük, ilham, cömertlik, kalite, güvenilirlik ve alçakgönüllülükten ilham alıyor. English Home değişen gelecek planları, vizyonu ve ihtiyaçlarıyla uyumlu özgün, modern ve gustosunu hissettiren yeniliğiyle bir yaşam tarzı markası olmayı hedefliyor” dedi.

Şirketin yeni çizgileri ise şöyle;

English Home'dan Kurumsal Değişim
English Home Yeni Logo ve Amblem

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir