Stray, birkaç hafta önce PlayStation ve PC’de piyasaya sürüldü. Kısa sürede büyük popülerlik kazanan oyun, bir kedinin yönlendiriliyor olmasıyla da dikkat çekmişti. Oyunun yakaladığı popülerlik sonrasında oyunun farklı karakter ve kedi türleriyle oynanmasını sağlayan Stray modları da geliştirilmeye başlandı.

Stray’e evcil hayvanlar da kayıtsız kalamadı!

İşte en popüler Stray modları belli oldu

4

GTA: San Andreas CJ

GTA: San Andreas’in efsane karakteri CJ, bu özel mod ile Stray’e geliyor. Şaka amaçlı olarak geliştirilen ve kısa sürede en popüler modlardan birisi haline gelen GTA: San Andreas CJ, sir_galahad172 tarafından geliştirildi.

5

Pick of the litter

Pick of the Litter ise kedi sevenler için geliştirilmiş bir seçenek. 5 farklı kedinin yer aldığı mod sayesinde Stray’in klasik kedi karakteri yerine farklı ve renkli kedi türleriyle oyuna dahil olabilirsiniz. Mod dahilinde siyah, beyaz, gri, hayalet ve tekir gibi farklı kedi türlerini seçebilirsiniz.

21

Garfield

Kedi denince akla ilk gelen Garfield’in olmadığı bir Stray düşünülemezdi. Garfield ile çok daha eğlenceli hale gelen oyunda modun çocuklar için uygun olmadığını da hatırlatalım. Yetişkin konuşmaları ve uygunsuz sesler, moda eklenmiş.

en populer stray modlari belli oldu

Köpek yavrusu

Kedi karakterine yönelik geliştirilen bir oyun olsa da köpekle bu deneyimi yaşamak da mümkün. Köpek yavrusu modunda Fransız bulldog yavrusu ile oyuna dahil olabilirsiniz. Kediler yerine köpeklere daha yakınsanız, bu modu deneyebilir ve sevimli Fransız bulldogu ile oyunu oynayabilirsiniz.

en populer stray modlari belli oldu

Decipher Stray’s Language

Bu mod karakterlerde herhangi bir değişiklik yaratmıyor. Ancak oyunun bazı bölgelerinde okunmayan karakterleri Latin karakterler ile değiştirerek oyunun daha da anlaşılır olmasını sağlıyor.  Bölüm başlıkları gibi yerlerde değişiklik içeren mod, daha iyi bir oyun deneyimi için tercih ediliyor.

Birinci şahıs bakış açısı

Jessica Natalia tarafından geliştirilen mod için özel bir fragman dahi hazırlanmış durumda. Oyunu daha sürükleyici hale getiren bu mod ile birinci şahıs bakış açısıyla oyunu oynayabilirsiniz.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir