Softorino Youtube Converter 2, karşılaşabileceğiniz en hızlı ve pratik video indirme ve dönüştürme programlarından bir tanesidir. Özellikle spam sitelerden ve çalışmayan uygulamalardan sıkıldıysanız bu uygulama kesinlikle işinizi kolaylaştıracak. Hem video indiren hem de çeşitli farklı formatlara dönüştürebilen bu uygulama ile önceden kullandığınız tüm uygulamaları unutacaksınız. Softorino Youtube Converter 2, kolaylıkla indirdikten sonra kurulumu saniyeler içerisinde gerçekleşiyor. Şimdi dilerseniz uygulamanın içerisine ve özelliklerine yakından bakalım.

En iyi Youtube video indirme uygulaması

Pratik ve kullanışlı arayüzü sayesinde dilediğiniz videoyu dakikalar içerisinde indirebiliyorsunuz. YouTube, Vimeo, SoundCloud ve diğer çeşitli video platformlarından dilediğiniz videoyu seçip indirerek istediğiniz formatta kullanabilirsiniz.

Tek yapmanız gereken videonun bağlantısını kopyalayıp, uygulama içerisindeki ilgili alana yapıştırmak. Ayrıca videoyu yalnızca ses dosyası ve zil sesi olarak da indirebilirsiniz. Bu tür seçenekler sayesinde dilediğiniz kullanıma özel şekilde videoyu indirme şansına sahip oluyorsunuz.

Buraya kadar saydığımız özellikler ilgi çekici görünüyor ama ön plana çıkan bir başka özelliği daha var Youtube video indirme uygulaması Softorino Youtube Converter 2’nin. Tüm saydığımız özelliklere ek olarak videoları dilediğiniz kalitede indirebilirsiniz. Uygulama sizlere 2160p 4K, 1440p, 1080p HD gibi seçenekler sunuyor. Bu sayede indireceğiniz videonun boyutunu kendiniz seçebilirsiniz. Tüm bu özelliklere ek olarak, indirmek veya dönüştürmek istediğiniz videoyu yalnızca bilgisayarınıza değil, aynı zamanda iPhone mobil cihazınıza da transfer ederek indirebilirsiniz. Bu sayede dilediğiniz cihaza videoyu veya dönüştürmüş olduğunuz sesi kolaylıkla indirebilirsiniz. Kısacası yapmanız gereken, ilgili videonun bağlantısını yapıştırmak, dilediğiniz formatı işaretlemek ve indirmek.

Softorino Youtube Converter 2 özellikleri

İşte, Softorino Youtube Converter 2 ile tüm bu işlemler artık çok kolay! Özellikleri göz önünde bulundurarak söyleyebiliriz ki, Softorino Youtube Converter 2 diğer tüm video indirme uygulamalarına göre çok daha kapsamlı ve başarılı. Herhangi bir spam içermeyen bu uygulama günlük çalışma hayatınızda işinizi çok kolaylaştıracak ve video indirme işlemini hızlandıracak.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir