Wi-Fi 6  teknolojisi için hazırlanmak istiyorsanız yeni bir Wi-Fi 6  yönlendiricisi alabilirsiniz. İşte en iyi Wi-Fi 6 yönlendiricileri…

Wi-Fi 6, yeni bir teknoloji olarak görülse de tanıtımı 2019’a kadar dayanıyor. Daha yüksek hız, daha kayıpsız bağlantı seçenekleri sunan bu teknolojiyi, Wi-Fi 6 uyumlu cihazlar ile kullanmaya başlayabilirsiniz. Wi-Fi 6 kullanmak için hem altyapının hem yönlendiricinin hem de bu bağlantının kullanılacağı cihazın Wi-Fi 6 desteklemesi gerektiği unutulmamalıdır.

Wi-Fi 6 Nedir?

Wi-Fi 6, Wi-Fi standartlarının en son versiyonlarından birisi. 2019’da tanıtılan Wi-Fi 6, Wi-Fi 5’e göre önemli yükseltmelerle birlikte geldi. Daha yüksek veri hızı, daha fazla ccihaz desteği, daha az gecikme ve daha fazla güvenlik özellikleriyle kullanıma sunulan Wi-Fi 6, yönlendiriciler aracılığı ile internet kullanımını çok daha eğlenceli hale getirdi. 4K içeriklerin tüketiminin artmaya başladığı son yıllarda Wi-Fi 6 da bu geçişte önemli etkenlerden birisi oldu.

En İyi Wi-Fi 6 Yönlendiricileri Hangileri?
En İyi Wi-Fi 6 Yönlendiricileri Hangileri?

İşte En İyi Wi-Fi 6 Yönlendiricileri

En iyi Wi-Fi 6 yönlendirici listesinde , dünya genelinde en iyi Wi-Fi 6 cihazlarını listelendi. Üstelik öne çıkan bu seçenekler (Sinoloji hariç) Türkiye’de satın alınabiliyor. Eğer güçlü yeni bir model arıyorsanız yeni modelini listeden seçebilirsiniz. İşte en iyi yönlendiriciler…

TP-Link Archer AX55

Listenin ilk başında TP-Link Archer AX55 yer alıyor. fiyat performans konusunda en iyi modellerden birisi olan TP-Link Archer AX55, Türkiye’de 2400 TL gibi ortalama fiyata sahip.

Sinoloji WRX560

Fiyatı ile TP-Link ile benzer seviyelerde olan Sinoloji WRX560, tercih edilebilecek bir diğer seçenek. Küçük ve orta ölçekli işletmelerde de yeteli kapasitede olan yeni model, aynı anda birden fazla cihazı ve akıllı ev aletlerini çalıştırmada oldukça yetenekli.

TP-Link Archer AX21

AX55 modeline göre daha ekonomik bir seçenek arayanlara TP-Link Archer AX21 hitap ediyor. Özellikle ev gibi daha az kompakt mekanlarda kullanılması hedeflenen bu modelde, kolay kurulumu ve kullanımı ile öne çıkıyor.

Asus RT-AX86U

Özellikle e-spor oyunlarını oynayanlar için geliştirilen Asus RT-AX86U, Asus garantisini sunuyor. Oyun portu ile mobil oyun trafiğine öncelik verme gibi özelliklere sahip olan Asus RT-AX86U, böylece internet verimsizliğini ortadan kaldırıyor. ancak şu anda yeni bir teknoloji olduğundan dolayı ürünün Türkiye fiyatı 7500 TL seviyelerinde…

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir