İnternet ortamında hiçbir sansüre ve engele takılmadan dilediğiniz gibi gezmek için VPN servislerini kullanabilirsiniz. Özellikle ülkemizde son dönemlerde Wikipedia gibi birçok sitenin yasaklanmasından sonra kullanıcılar VPN uygulamalarına başvurmaya başladılar. Sizde internet gezintisinde sürekli erişim engeli yemiş siteler ile karşılaşıyor iseniz, VPN listemize bir göz atabilirsiniz. Bu içeriğimizde sizlere kullanabileceğiniz en iyi VPN uygulamalarını derledik. Listede yer alan VPN servislerinin çoğu ücretsiz olurken ek özellikler ve daha fazla esneklik için çeşitli Premium üyelikler istenecektir. Ancak servislerin sunmuş oldukları ücretsiz süreyi kullanabilirsiniz.

En iyi VPN Uygulamaları

Ivacy VPN

1 1539260715

100’ü geçkin ülke ve 450’den fazla sunucusu ile dikkat çeken Ivacy VPN sayesinde üst seviye bir performans ile beraber eş zamanlı bir şekilde 5 giriş özelliğini kullanabilirsiniz. İnternet sınırlarına ve düşük hızlara takılmadan rahat bir internet deneyimi sunmayı hedefliyor. Kullanıcılarına ayrıca 30 günlük bir para iade garantisi de veren Ivancy VPN’in 1 aylık için 9.95 dolar ücreti bulunuyor.

Ivacy indir Android

Ivacy indir iOS

NordVPN

2 1539260729

Aynı anda 6 cihaza destek sunan bu VPN uygulaması ile hiçbir engele takılmadan internet gezintisi sağlayabilirsiniz. Ayrıca dünya genelinde 5116 sunucusu ile oldukça hızlı ve bir o kadar güvenilir bir hizmet sunan NordVPN birçok platforma destek sunuyor. Bu noktada MacOS, Windows, iOS ve Android cihazlarınız üzerinden özgürce internet kullanımınızı gerçekleştirebilirsiniz. Kolay bir arayüz ve kullanım deneyimi sunan NordVPN’in 1 aylık 11.95 dolar ücreti bulunurken 6 aylık ise 9 dolar bir ücreti bulunuyor.

NordVPN indir iOS

NordVPN indir Android

HideMyAss VPN

3 1539260740

İnternet ortamında tamamen gizli ve anonim bir şekilde gezmek için HideMyAss VPN uygulaması tamda size göre diyebiliriz. Dünyanın çeşitli bölgelerinde 280 farklı sunucuya sahip olan bu uygulama üst düzey şifreleme özelliği ile dikkat çekiyor. Eş zamanlı olarak 5 cihaza destek sunabilen bu VPN uygulaması Android, iOS, Windows ve MacOS gibi platformlar üzerinden çalışabiliyor. Türkçe dil desteğine de sahip olan bu hizmetin aylık 34.99 TL, 6 aylık 24 TL ve 12 aylık ise 19 TL’lik bir ücreti bulunuyor.

HMA VPN indir

Pure VPN

4 1539260751

PureVPN indir – Android

PureVPN indir – iOS

PureVPN indir – Windows

Basit arayüzü ve sunmuş olduğu hızlı hizmet ile beğenilen PureVPN sayesinde özgür bir internet deneyimi yaşayabilirsiniz. 2000’den fazla sunucu ve 300.000’den fazla IP’e sahip olan bu VPN uygulaması kolay arayüz kullanıma sahip durumda. 30 günlük bir para iade süreci yer alan bu hizmetin 10 dolarlık 1 ay ücreti yer alırken 1 yıllık hizmette ise 5 dolarlık bir maliyeti bulunuyor.

CyberGhost VPN

5 1539260760

Toplamda 7 cihaza kadar destek sunan CyberGhost VPN servisi Alman bir alt yapıya sahip durumda. En popüler VPN servisler arasında yer alan bu hizmet iOS, Android, MacOS ve Windows platformlarına destek sunuyor. 60’dan fazla ülkede 3087 aktif sunucuya sahip olan bu servis binlerce kişiye hizmet vermeye devam ediyor. Aylık 12 dolar fiyat etiketine sahip olan bu servisin 1 yıllık 5 ve 2 yıllı planlarda ise 3.5 dolar maliyeti bulunuyor.

CyberGhost indir iOS

CyberGhost indir Android

CyberGhost indir Windows

VPN

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir