Teknolojinin ilerlemesi Android TV Box gibi cihazları hayatımıza soktu. Bu yazıda en iyi Smart TV modelleri hakkında konuşacağız.

Samsung Smart TV nasıl sıfırlanır?

Android TV box, bazı yayın istasyonları nedeniyle TV’de içerik izlemek isteyenler tarafından tercih ediliyor. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte yayıncılık sektörü çok yol kat etti. Bu şekilde Smart TV’ler günümüzde vazgeçilmez cihazlar geldi. Artık izleyiciler istedikleri içeriği istedikleri zaman açıp izleme olanağına sahipler. Kullanıcılar Android TV Box’larda istedikleri ayarları kolayca bulabilirler.

Bu cihazlar temelde Kablo ile TV’ye bağlı bir medya oynatıcı olarak tanımlayabileceğimiz Android tabanlı bir TV kutusu. Böylece kullanıcılar TV’yi akıllı TV olarak kullanabiliyor.

Gomax H96 Max

Gomax H96 Max, yüksek performansa sahip en iyi Android TV kutusu tanıtımlarından biridir. Cihazın işlemcisi güçlü olduğu için 4K videolar sorunsuz oynatılabiliyor. Gomak H96 Max, bir LCD monitöre veya normal bir TV’ye bağlanabilir. LCD ekranlı bir TV’ye bağlandığında bir multimedya merkezi haline gelir.

Wellbox H3 Android TV

Box Wellbox H3 Android TV Box fiyat ve performans açısından iyi bir ürün. 4K çözünürlükte Wellbox H3 Android TV Kutusu. Paketlenmesi ve kullanılması çok iyi bir ürün olduğunu söyleyebiliriz. Ürünün en önemli özelliği her türlü görüntü ve sesi desteklemesidir. Aynı zamanda cihaz hızlı veri aktarımına sahip olmasıyla da kullanıcılar tarafından beğeniliyor.

Goldmaster SmartBox

Goldmaster SmartBox’ın ekran sistemleri oldukça kaliteli. Cihaz klasik, basit bir şekilde tasarlanmıştır. Güçlü donanımının yanı sıra kaliteli medya reprodüksiyonu ile de dikkat çekiyor. Yüksek görüntü performansı ile kullanıcılarından tam not almaktadır.

Xiaomi Mi Box S Android TV Box

En iyi akıllı TV box modelleri arasında yer alan Xiaomi Mi Box S Android TV Box, hızlı işlemcisi ile dikkat çekiyor. Kaliteli grafik özellikleri ve 4K desteği ile bu cihaz, kullanıcılara iyi bir multimedya oynatıcı deneyimi sunuyor.

Apple TV

Apple TV, küçük ve zarif bir tasarıma sahiptir. Görünümünün yanı sıra sunduğu formlarla da dikkat çekiyor. 32GB ve 64GB dahili depolama mevcuttur. Cihazda ayrıca Apple G11P MP4 grafik işlemci bulunuyor. 4K UHD çözünürlüklü cihaz, 60 Hz FPS’deki performansıyla dikkat çekiyor.

NVIDIA SHIELD TV Pro

NVIDIA SHIELD TV Pro; Donanım ve tasarım açısından talepkar bir cihazdır. 3GB DDR3 RAM ve 16GB dahili depolama ile yapılandırılmıştır. Grafik işlemcisi NVIDIA Maxwell 256 ile donatılmıştır. 4K UHD-aparato, 60 FPS havası veriyor.

Xiaomi Mi TV Stick TV Box

Xiaomi Mi TV Stick TV Box küçük bir şişe içinde tasarlanmıştır. Cihazın uzaktan kumandası aynı zamanda fare olarak da kullanılabiliyor. Yerleşik Chromecast sayesinde kullanıcı istediği içeriği ve videoları cihazdan ekrana yansıtabilir. Kontrol öğesi, belirli programlara doğrudan erişim sağlayan özel anahtarlar içerir.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir