Tablet piyasasında en çok tercih edilen marka Samsung. İşte 2024 itibariyle en iyi Samsung tablet uygulamaları…

Samsung tablet serisi en çok tercih edilen tabletler arasında yer alıyor. Android işletim sisteminin desteklendiği bu modellerde ilk kullanım anında Google Play Store üzerinden tek tek uygulamaları incelemek ve seçmek zor olacaktır. Bu nedenle Samsung modeller ile özleşen, aralarında Samsung’un özel uygulamalarının da yer aldığı listeye göz atarak uygulamalarınızı hemen kurabilir ve tablet modelinizi kullanıma hazır hale getirebilirsiniz.

En İyi Samsung Tablet Uygulamaları
En İyi Samsung Tablet Uygulamaları

Samsung Tablet için En İyi Eğlence Uygulamaları

  • Netflix
  • Spotify
  • YouTube

Eğlence uygulamaları arasında Netflix, Spotify ve YouTube yer alıyor. Netflix, eğlence tablet için optimize edilmiş en iyi uygulamalardan birisi olurken kaliteli ekran grafikleriyle dikkat çeken Samsung tabletlerde iyi bir multimedya deneyimi sunuyor. Müzik dinlemek istediğinizde ise en iyi seçenek Spotify. Video izlemek isteyenler için ise her zamanki gibi YouTube ön plana çıkıyor.

Samsung Tabletler İçin En İyi Üretkenlik Uygulamaları

  • Samsung Flow
  • Microsoft Office 365
  • Microsoft To Do

Samsung modeller ile en iyi uyumu sağlayan uygulama Samsung Flow. Cihazlar arasında video ve belge paylaşımını kolaylaştıran bu uygulama, özellikle cihazlar arasında sürekli transfer yapanlar için işleri çok kolay hale getiriyor. Üstelik Samsung tabletindeki tüm bildirimleri dahi bilgisayar üzerinden kontrol edebilirsiniz. Microsoft Office uygulamaları, Android tabletler için iyi optimize uygulamalar olarak tercih edilebilir. Yapılacak işlerinizi kontrol altına almanız ve hiçbir detayı atlamamanız için ise tercih edebileceğiniz uygulama Microsoft To Do.

Samsung Tabletler İçin En İyi Not Alma Uygulamaları

  • Samsung Notes
  • Microsoft OneNote
  • Evernote

Not alma uygulamaları, acil durumlarda kurtarıcı oluyor. Ayrıca not tutmayı, notlarınıza ihtiyaç duyduğunuz anda ulaşmayı tercih ediyorsanız bu alanda iyi bir not alma uygulamasına ihtiyacınız olacaktır. Bu aşamada Samsung modeller için Samsung Notes öne çıkıyor. S-Pen desteği ile en iyi not alma uygulaması olarak öne çıkan Samsung Notes, üstelik PD ve görüntüleri dahi içe aktarma seçeneğine sahip. Bu uygulamayı sevmeyenler için ise Microsoft 365 paketi dahilinde kullanılabilecek diğer uygulamalar Microsoft OneNote ve Evernote.

Samsung Tablet için En İyi Yaratıcı Uygulamalar

  • Adobe Lightroom
  • Canva

Fotoğraflar üzerinde düzenleme yapmak, görsel oluşturmak gibi işlerinizde iyi bir yaratıcı uygulamaya ihtiyacınız olacak. Fotoğraf düzenlemede bu alanın en iyisi Lightroom’u tercih edebilir, yeni görseller oluşturmak istediğinizde de son yıllara damga vuran uygulama Canva’yı deneyebilirsiniz. Ücretsiz seçenek arayanlar için bu alanda alternatif ise Krita ve Sketchbook.

Samsung Tablet için En İyi Haber Uygulamaları

  • Google Haberler
  • Feedly

Haber okuma söz konusu olduğunda iki seçenek kullanıcılar için yeterli düzeyde. Popüler haberlere göz atmak istediğiniz zaman Google Haberler’i tercih edebilirsiniz. Farklı kaynaklardaki haberleri tek merkezde toplamak istediğinizde ise ücretsiz sürümüyle Feedly en iyi yardımcınız olacak.

Samsung Tablet için En İyi Öğrenme Uygulamaları

  • Duolingo
  • Udemy

Yeni bir şeyler öğrenmek ya da dil bilginizi geliştirmek istediğinizde tablet ekranlarıyla tam uyumlu iki uygulama öne çıkıyor. Dil öğrenimi konusunda alanın en iyi Duolingo olurken farklı alanlardaki kurslar ile gelişiminizi desteklemek istediğinizde Udemy ön planda.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir