Youtube, TikTok, Instagram gibi platformlarda artık pek çok kişi içerik üretiyor. Akıllı telefonların çığır açan yükselişiyle birlikte kameraya ihtiyaç duymadan harika videolar oluşturulabiliyor.  Haliyle bu video içerikleri düzenlemek için bir programa da ihtiyaç duyuluyor. Biz de bir bilgisayara gerek kalmadan mobil üzerinden video düzenleyebileceğiniz en iyi 8 video düzenleme programını sizler için derledik.

 Eğer çok kapsamlı düzenlemeler yapmak istiyorsanız tabi ki bir bilgisayar programına ihtiyacınız olacaktır. Ancak bu uygulamaların en az bir tanesinin telefonunuzda olması pek çok zaman işinize yarayabilir.

Adobe Premiere Rush: Video

Adobe Premiere Rush: Video, mobilde kolayca videolarınızı birleştirmek için harika bir uygulama. Adobe’nin ücretsiz olarak sunduğu bu uygulamanın basit seçenekleri sayesinde kolayca videonuzu düzenleyebilirsiniz.  Videonuzu ihtiyacınız olan her sosyal medya platformu için farklı çıktı seçenekleriyle alabilirsiniz. Görüntü, ses, videolarınızı birleştirmek gibi pek çok şeyi en kolay şekilde yapabilirsiniz. Bazı özellikleri kullanabilmek için premium hesaba geçmeniz gerekiyor olsa da buna gerek kalmadan bile işinize yarayacak bir uygulama.

Android için Adobe Premiere Rush indir

iOS için Adobe Premiere Rush indir

InShot

InShot videolarını kolayca düzenleyebilmeniz için size en iyi şekilde yardımcı olabilir. Animasyon, video efekti, ses düzenleme gibi oldukça geçiş seçeneği ile harika videolar çıkartabilirsiniz. InShot kullanıcıları tarafından oldukça beğeniliyor. Basit ve en iyi şekilde videolarınızı düzenlemek istiyorsanız cihazınızda mutlaka bulunması gereken bir uygulama. Uygulama içerisinde bazı seçeneklerin ücretli olduğunu da belirtelim.

Android için InShot indir

iOS için InShot indir

YouCut

YouCut da listemizde mutlaka olması gereken uygulamalardan biri. Telefonunuzda kolayca video düzenlemek istiyorsanız bu uygulamayı kullanabilirsiniz. YouCut diğer uygulamalarda ücretli olan bazı içerikleri de ücretsiz olarak kullanıma sunuyor. Video düzenleme konusunda tecrübeniz olmasa bile YouCut kullanarak videolarınızı zorlanmadan düzenleyebilirsiniz. Pek çok düzenleme seçeneği, efekt, animasyon ve video geçişi ile ortaya harika videolar çıkartabileceğiniz bir uygulama.

Android için YouCut indir

CapCut

CapCut en çok kullanılan mobil video düzenleme uygulamalarından biri. Bu uygulamayı kullanarak ortaya çok güzel işler çıkartabilirsiniz. Vaktinizi harcamadan dakikalar içerisinde bile videolarınızı düzenleyebilirsiniz. En güzel tarafı ise tamamen ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.  Video hızını 0,1x’ten 100x’e ayarlayabilirsiniz. Yakınlaştırma/uzaklaştırma efektleriyle video klipleri canlandırabilirsiniz. Dondurma özelliği ile klipler ve vlog’lar için en iyi anları gösterebilirsiniz. Bu ve benzeri pek çok özellikle ortaya harika videolar çıkartabilirsiniz.

Android için CapCut indir

iOS için CapCut indir

VivaVideo

VivaVideo ile basitçe videolarınızı ve fotoğraflarınızı düzenleyebilirsiniz. Uygulamanın pek çok kısmı ücretsiz. Bu uygulamayla videolarınızın boyutunu değiştirebilirsiniz.  Harika video geçişi, 0.1- 10x video hızı değişikliği, Yüksek çözünürlüklü video çıkışı ve paylaşımı, Sinematik filtreler, Renkli video dekorasyonu gibi pek çok özelliği ile harika videolar ortaya çıkartabilirsiniz.

Android için VivaVideo indir

iOS için VivaVideo indir

VivaCut

VivaCut kullanıcılar tarafından oldukça sevilen bir uygulama. Videolarınızı kolayca düzenleyebilmeniz için oldukça basit şekilde tasarlanmış bir uygulama. Oldukça fazla düzenleme seçeneği var ve Türkçe ara yüz seçeneğine sahip. Ücretli veya ücretsiz olarak kullanabiliyorsunuz.

Android için VivaCut indir

iOS için VivaCut indir

en iyi mobil video duzenleme uygulamalari 2022 3

FilmoraGo

FilmoraGo yine çok tercih edilen uygulamalardan biri. Videolarınızı düzenlemek için pek çok seçeneği mevcut.  Pek çok uygulama gibi bu uygulamanın da ücretli seçenekleri var. Pek çok formatta çıktı alabilirsiniz. Videolarınızı basitçe düzenlemek için bu uygulamayı tercih edebilirsiniz.

Android için FilmoraGo indir

iOS için FilmoraGo indir

en iyi mobil video duzenleme uygulamalari 2022

Video.Guru

Video.Guru, You Tube için bir video düzenleme programı. Video montaj, video birleştirme, müzik ekleme, videoya metin ekleme, video hızlandırma, video yavaşlatma, YouTube için video yapma, Tik Tok için video düzenleme, vb. pek çok şeyi kolayca yapabileceğiniz bir uygulama. Kullanıcılar tarafından da oldukça tercih ediliyor. Video. Guru uygulaması ile basitçe videolarınızı düzenleyebilirsiniz.

Android için Video.Guru indir

en iyi mobil video duzenleme uygulamalari 2022 1

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir