Yılların eskitemetiği Grand Theft Auto oyunu GTA San Andreas, birçok kişi tarafından defalarca kez indirilip tekrar tekrar oynandığı bir oyundur. Eğer sizde Grand Theft Auto oyunun tekrar yüklemek isteyenlerdenseniz, oyunun modları hakkında yazımızdan faydalanabilirsiniz. Nostaljik oyunlardan keyif alıyorsanız ve Grand Theft Auto oyunu hayranıysanız bu oyun modları ile beraber oyunu çok daha eğlenceli hale getirebilirsiniz. 

GTA San Andreas modları nasıl yüklenir?

GTA San Andreas modlarını yüklemek için genellikle birden fazla yöntem bulunuyor. Bunun nedeni, modların türleri ve çeşitlerinin son derece farklı olduğu için yüklenme şekilleri de farklılık gösterebiliyor. Bu oyun modlarının bazılarının yüklenme yöntemlerini klasör içerisinde bulunan Readme adlı metin belgelerinden okuyabilirsiniz. Fakat aşağıda yer alan modların çoğunu yüklemeniz için gerekli olan yöntem CLEO programıdır. 

GTA San Andreas modları

Tuning Mod

12 1589481202

Grand Theft Auto San Andreas’ın en sevilen özelliklerinden biri olan, otomobiller üzerinde uygulanan modifiye işlemleridir. Normal şartlarda oyunlarda araçlara hidrolik ve çeşitli parçalayarak ekleyebilir ya da araçların rengini değiştirebilirsiniz. Bu mod ile beraber artık araçlara daha fazla parça ekleyebilir ve bu parçaları istediğiniz şekilde de yerleştirebilirsiniz. 

Skin Selector

Oyunda bulunan Carl Johnson şüphesiz herkesin sevdiği bir karakter olup ancak yine de oyunu farklı karakterlerle de oynamak isteyebilirsiniz. Bunun için Skin Selector adlı bu mod sizlere yardımcı olur. Mod hakkında bilgi vermek gerekirse bir bir menü içerisinden istediğiniz karakteri seçebilir ve bu karakterin zayıf, şişman ya da kaslı olması gibi çeşitli özellikleri de kendi tercihinize göre ayarlayabilirsiniz. Bu mod ile Claude veya Sweet gibi karakterler de olabiliyorsunuz.

HD Weapons

13 1589481273

HD Weapons modu, oyundaki silahların görünümünü değiştirerek silahları çok daha net ve çok daha hoş görünümlü bir hale getirebilirsiniz. Oyundaki en basit 2D silah modellerinin her biri tamamen değiştirilebilir yapıda olup HD şekilde kullanıcıların karşısına çıkıyor. Oyunda bulunan silahların görünümünü daha iyi bir hale getirmek isterseniz, bu modu kullanabilirsiniz. Oyundaki FPS modu ile beraber bu modu daha kullanışlı hale getirebilirsiniz. 

Teleport Mod

Adından da anlayacağınız üzere Teleport Mod adlı bu oyun modu, oyunda istediğiniz yere anında ışınlanmanızı sağlar. Oyundaki görevler arasında uzun yolculuklar yapmaktan hoşlanmıyorsanız ya da anlık olarak uzak bir alana gitmek isterseniz, bu modu tercih edebilirsiniz. Bu mod ile beraber tek yapmanız gereken haritayı açmak ve gitmek istediğiniz yeri işaretlemek olacak. Oyun devam ederken karakter otomatik olarak belirlenen alana hızla ışınlanacaktır. 

New Effects V1

14 1589481291

Grand Theft Auto San Andreas’ın eski efektleri oyun kalitenizi etkiliyorsa, New Effects V1 modu ile daha detaylı bir oyun deneyimi yaşayabilirsiniz. New Effects V1 oyunundaki su, ışık, ateş, patlama gibi birçok efektin görünümünü bu şekilde değiştirebilirsiniz. 

Wheels Pack

GTA San Andreas oyunu oldukça eski bir oyundur. Dolayısıyla oyundaki araçları modifiye ederken karşınıza çıkan çaresizlikten sıkılmış olabilirsiniz. Wheels Pack adlı oyun modu, oyundaki araçları rahatlıkla kullanabileceğiniz yepyeni tekerlek tasarımlarını oyuna ekliyor. Bu oyun modunu oyuna dahil ettikten sonra tek yapmanız gereken tehlikeli sokaklara girerek modifiye dükkanlarından birinden aracınıza yeni tekerlekler almak olacak. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir