Teknolojik gelişmeler, Android TV Box gibi cihazların hayatımıza girmesine olanak tanıdı. Bu yazıda en iyi Android TV Box’ları ve özelliklerini ele alacağız.

Android TV Box, sabit yayın akışından bağımsız olarak TV’de içerik izlemek isteyenler tarafından tercih edilmektedir. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte yayıncılık sektörü önemli ölçüde büyümüştür. Artık TV Box’lar içeriği açma ve istedikleri zaman istedikleri şeyi izleme fırsatına sahipler. Kullanıcılar, Android TV Box ile istedikleri platforma kolayca erişebilirler. Medya oynatıcı olarak da tanımlanabilecek Android TV kutuları, TV’ye kablo ile bağlanmaktadır.

En iyi Android TV Box modelleri

  • Gomax H96 Max
  • Wellbox H3 Android TV Box
  • Goldmaster SmartBox
  • Xiaomi Mi Box S Android TV Box
  • Apple TV
  • NVIDIA SHIELD TV Pro
  • Xiaomi Mi TV Stick TV Box
  • GoldMaster Netta 2 Pro
  • Techstorm I96 Pro
  • Multibox Fundroid 9 Android TV Box

Gomax H96 Max

Gomax H96 Max, yüksek performanslı bir işlemciden oluşmaktadır. Cihazın işlemcisi güçlü olduğu için 4K videolar rahatlıkla oynatılabiliyor. Gomax H96 Max, normal bir LCD ekrana veya TV’ye bağlanabilir.

Wellbox H3 Android TV Box

Wellbox H3 Android TV Box fiyat ve performans açısından değerlendirildiğinde kullanışlı bir üründür. Android TV Box Wellbox H3, 4K çözünürlüğe sahiptir. Kurulum ve kullanım açısından oldukça avantajlı bir ürün olduğu söylenebilir. Bu ürünün en önemli özelliği her türlü görüntü ve sesi desteklemesidir. Aynı zamanda bu cihaz hızlı veri aktarımı ile dikkat çekiyor.

Goldmaster SmartBox

Goldmaster SmartBox görüntüleme sistemleri ile öne çıkmaktadır. Cihaz klasik ve basit bir şekilde tasarlanmıştır. Güçlü donanımının yanı sıra medya oynatma kalitesiyle de dikkat çekiyor. Görsel açıdan yüksek performansı ile kullanıcılarından en yüksek puanları almaktadır.

Xiaomi Mi Box S Android TV Box

En iyi Android TV Box modelleri arasında yer alan Xiaomi Mi Box S Android TV Box, hızlı işlemcisi ile göz dolduruyor. Yüksek kaliteli grafiklere ve 4K desteğine sahip olan bu cihaz, kullanıcılara iyi bir medya oynatıcı deneyimi sunuyor.

Apple TV

Apple TV, küçük ve zarif bir tasarıma sahiptir. Sadece görünüm değil, özellikler de dikkat çekiyor. 32 GB ve 64 GB dahili hafıza mevcuttur. Cihaz ayrıca Apple G11P MP4 GPU’dan oluşuyor. 4K UHD çözünürlüklü bu cihaz, 60 Hz FPS’deki performansıyla dikkat çekiyor.

NVIDIA SHIELD TV Pro

NVIDIA SHIELD TV Pro; Donanım ve tasarım açısından oldukça iddialı bir cihaz. 3 GB DDR3 RAM ve 16 GB dahili depolama alanına sahiptir. NVIDIA Maxwell 256 tarafından desteklenen GPU 4K UHD çözünürlüğe sahip cihaz 60 FPS’ye sahip.

Xiaomi Mi TV Stick TV Box

Xiaomi Mi TV Stick TV Box, küçük bir şişe boyutunda tasarlanmıştır. Sadece 28,5 gram ağırlığındaki cihazı istediğiniz yere götürebilirsiniz. Cihazın uzaktan kumandası aynı zamanda fare olarak da kullanılabiliyor. Yerleşik Chromecast sayesinde kullanıcılar istedikleri içeriği ve videoları cihazdan ekrana yansıtabilirler. Kontrol paneli belirli uygulamalarla doğrudan iletişim sağlayan özel tuşlardan oluşuyor.

GoldMaster Netta 2 Pro

GoldMaster Netta 2 Pro, normal TV’nizi akıllı hale getirmenizi kolaylaştırır. Yüksek verimliliğe ve hıza sahiptir. Zengin bir kullanıcı deneyimi ile kesinlikle en iyi Android tv kutusu önerileri listemizde yer almalıdır. Kod çözme işlevi ve güçlü işlem gücü ile tasarlanmıştır.

Techstorm I96 Pro

Techstorm I96 Pro, Android Box çeşitleri arasında yeni nesil modellerden biridir. 64 GB belleğe sahip cihazlar 4 GB RAM olacak şekilde tasarlanmıştır. Full HD 1080p çözünürlükte tasarlanmıştır. Techstorm I96 Pro’nun tek dezavantajı, uzaktan kumandada sesli komutların olmamasıdır.

Multibox Fundroid 9 Android TV Box

Multibox Fundroid 9 Android TV Box, Miracast adlı bir görüntü aktarma uygulaması içerir. Cep telefonu görüntüleri Miracast ile kolayca TV ekranına aktarılır. İşletim sistemini fiyatı ile karşılaştırdığımızda kullanıcı dostu bir cihaz olduğunu söyleyebiliriz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir