Cep telefonu satın alırken en boy oranı sizin için önem arz ediyorsa yazımızdan faydalanabilirsiniz. Hele de büyük bir arayüz sahip akıllı cep telefonuna sahip olmak isteseniz sizde 21:9 ekran boyutuna sahip cihazlardan birini tercih edebilirsiniz. Samsung’un söylediğine göre bugünlerde çekilen birçok film 21:9 en boy oranı ile çekiliyor. 2019 yılında üretilen ve en iyi akıllı cep telefonlardan bazılarını derledik. Konu hakkında bilgi edinmek için yazımızdan faydalanabilirsiniz. 

Vivo V17 Pro

54 1570219668

Son zamanların en çok konuşulan telefonlarından biri olarak karşımıza çıkan Vivo V17 Pro, en yeni ve en iyi özellikler ile geldi. 21:9 en boy oranına ek olarak söz konusu bu akıllı telefon 1080 x 2440 piksel çözünürlük özelliğine de sahiptir. Kendi segmentindeki cihazlara göre en değerlerden birine sahip olan Vivo V17 Pro Süper AMOLED ekran özelliğine de sahiptir. Tüm bunların yanı sıra aynı zamanda şaşırtıcı bir şekilde cihaz, Snapdragon 675 yonga seti ile 8 GB RAM, eşsiz ekran parmak izi sensörü ve aynı zamanda birbirinden farklı zengin özellikler de cihaz ile beraber karşımıza çıkıyor. Hem tasarımı hem de donanımsal özellikleri ile dikkatleri üzerine toplamayı başaran Vivo V17 Pro son zamanların en iyi cep telefonu olarak belirlendi. 

Sony Xperia 5

55 1570219686

21:9 en boy oranına sahip olan cihazlardan bir diğeri ise Sony Xperia 5. Sony şirketinin en yeni akıllı cihazlarından biri olan Sony Xperia 5, IFA 2019 etkinliğinde piyasaya sürüldü ve en cihazlardan biri olarak belirlendi. Xperia 5, 6.1 inç ekran özelliğine Qualcomm’un performanslı 855 yonga setine sahiptir. Bu özelliklerin yanı sıra aynı zamanda 1.5 metre su altında su geçirmeyen bu cihaz tozlarla da etkili bir şekilde baş edebiliyor. 

Motorola One Vision

56 1570219701

Motorola eskisi kadar adından söz ettirmese de ürettiği cihazlar ile gözde olmayı başarıyor. Yeni Motorola cihaz, Google tarafından üretilen Pixel cihazlara benzer kusursuz bir kullanıcı arayüzü ile karşımıza çıkarken aynı zamanda Android One ile çalışmaktadır. Motorola One Vision adlı ürün 21.9 en boy oranı ile gelirken aynı zamanda cihazın arka kısmında 3D Corning Gorilla Glass ile 6,3 inç Full HD+ ekran ile de destekleniyor. 21.9 en boy oranının yanı sıra aynı zamanda Motorola One Vision adlı cihazda 48 MP gücünde kamera özelliği de kullanıcıların dikkatini çekmeyi başaran özellikler arasındadır. Hem tasarım olarak hem de özellikleri ile kullanıcıları memnun edecek düzeyde bir cihaz olan Motorola One Vision, üreticisini memnun etmeyi başarıyor. 

Samsung Galaxy Fold

58 1570219776

Bu yıl içerisinde raflarda yerini olan Samsung Galaxy Fold, Snapdragon 855 gibi son derece güçlü bir yonga seti üzerine inşa edildi. Cihazın depolama kısmında 12 GB RAM ve 512 GB depolama ile muhteşem bir kullanım sunuluyor. Hem tasarımı hem de mevcut özellikleri ile kullanıcıların beğenisini kazanan Samsung Galaxy Fold, halihazırda raflarda bulunan en iyi cihazlardan biridir. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir