Ücretsiz oyunlar birçok kişinin para ödemeden ulaşabildiği oyunlardır. Son yıllarda artan oyun fiyatlarından dolayı ücretsiz oyunlar daha fazla ilgi görmeye ve oynanmaya başladı. Farklı oyun platformlarından erişilebilen bu ücretsiz oyunlar, oyun severlerin ilgisini çekmeye devam ediyor. İşte ücretsiz oyun oynamayı tercih edenler için en çok indirilen ücretsiz oyunlar.

Ücretsiz oyunlar nereden indirilir?

Her geçen gün büyümekte olan oyun piyasasında, oyun satın alabileceğiniz platform sayısı da artmaktadır. Steam, Epic Games, Origin gibi sektörün önde gelen platformlarında binlerce oyun bulabilirsiniz. Bu platformlar bazı oyunları ücretsiz olarak oyun severlere sunmaktadır. Aradığınız ücretsiz oyunu elinde bulunduran platforma giriş yaparak indirebilirsiniz.

İşte en çok indirilen ücretsiz oyunlar!

League of Legends

ücretsiz oyunlar
LOL ücretsiz oyunlar listesinin başında yer alıyor.

League of Legends yani bilinen ismiyle LOL. Riot Games tarafından geliştirilen bu oyun ilk olarak2009 tarihinde piyasaya çıktı. Bir anda oyun severlerin gözbebeği olan League of Legends, adını kısa sürede en çok oynanan oyunlar arasına yazdırmayı başardı. En çok indirilen ücretsiz oyunlar listesinin başında yer alan LolSteam’de ayda 180 milyon kullanıcı tarafından oynanarak en aktif oyun olarak tarihe geçmiştir.

Windows için League of Legends indir

DOTA 2

ücretsiz oyunlar

DOTA 2, Valve Corporation tarafından geliştirilen oynaması ücretsiz bir çevrimiçi çok oyunculu savaş oyunudur. 2013 yılında piyasaya çıkan ve oyun severler tarafından oldukça ilgi gören DOTA 2 aynı anda 1 milyondan fazla kişi tarafından oynanarak bir rekor kırmıştır. Steam platformunda ücretsiz oyunlar listesinde yerini alan oyunun Türkçe dil seçeneği de bulunmaktadır.

Team Fortress 2

en cok indirilen ucretsiz oyunlar nelerdir

Team Fortress 2 (Kısaltması TF2) Valve Corporation tarafından geliştirilmiş ve piyasaya sürülmüş bir oyundur. En çok indirilen ücretsiz oyunlar listesinde yerini alan Team Fortress 2 takım tabanlı, çok oyunculu birinci şahıs nişancı video oyunudur. İlk olarak 2007 de piyasaya sürülen oyun yalnızca Windows ve Xbox 360’a uyumlu olarak yapılmıştır. Daha sonraki yıllarda ise tüm işletim sistemlerine entegre edilen Team Fortress 2 50 milyon oyuncusu ile Steam platformunun en çok oynanan oyunları arasında yerini almıştır.

World of Tanks

en cok indirilen ucretsiz oyunlar nelerdir 1

World of Tanks, Belaruslu oyun şirketi Wargaming tarafından 2010 yılında oyun piyasalarına sürülmüştür. Tank savaşı temalı takım tabanlı ücretsiz multiplayeronline bir oyun olan World of Tanks oyun severler tarafından oldukça fazla ilgi görmektedir. World of Tanks 160 milyon oyuncuyla dünyanın en çok indirilen ücretsiz oyunlar listesinde yerini almıştır.

Windows için World of Tanks indir

Milyonlarca kişi tarafından indirilen ücretsiz oyunlar sayesinde sizde oyun oynama zevkinden mahrum kalmayın. İndir.com sitesini ziyaret ederek birbirinden farklı ücretsiz oyunları indirebilir, ister tek başınıza ister arkadaşlarınızla oyun oynama zevkine doyasıya varabilirsiniz.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir