Akıllı cihazlarını eğlence aracı olarak kullanmak ve kahve zevklerini fal ile taçlandırmak isteyenler için vazgeçilmez 8 popüler uygulama sizi bekliyor. 2019’un en popüler fal uygulamaları arasında yer almayı başaran, Kavee Falı, Faladdin, Derya Abla, Yıldızname, Fal Diyarı, Fal Vakti, Fal Kutusu, Efsun Abla ve Hürrem İle Kahve Falı mobil uygulamaları ile hem akıllı cihazınız şenleniyor he uygulamadan de kahve zevkiniz iki katına çıkıyor. Arkadaşlarınızla kahve keyfi yaptınız fakat fal bakacak arkadaşınız yok mu? Üzülmeyin. Bu eğlenceli mobil uygulamalarından birine sahipseniz fal baktıracak arkadaşınız var demektir. Bir kaçını incelemek gerekirse şu şekilde sıralayabiliriz;

Derya Abla (Android / iOS)

Türk geleneği olan Türk kahvesi falı baktırma işleminiz artık çok daha kolay olacak. Derya Abla’ya sahip olduğunuz sürece her an her yerde fal baktırmak mümkündür. Son zamanların en popüler fal baktırma uygulamalarından biri olarak karşımıza çıkan Derya Abla mobil uygulamasında sorunsuz bir şekilde işlem yapabilirsiniz. Uygulamanın içerisinde sadece kahve falı değil aynı zamanda, tarot, yıldızname, aşk ve rüya yorumları bilgileri de mevcuttur. Bunlardan da ziyade uygulamayı popüler kılan canlı fal bakma seçeneğidir. 

Faladdin (Android / iOS)

11 1547630684

Piyasaya girdiği günden beri dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Faladdin uygulaması kahve zevkinizi artırmak amacıyla özel olarak tasarlanmıştır. Kahvenizi içtiniz ve fal baktıracak arkadaşınız yok mu? Kahve fincanınızın görüntüsünü hemen Faladdin’e göndererek uzun ve net yorumlar ile karşı karşıya gelebilirsiniz. Uygulamanın konu seçerek özel fal baktırma seçeneği sayesinde kullanıcılar Faladdin’den büyük keyif alacaktır. Uygulamanın İngilizce dil desteğinin bulunması sayesinde de yabancı kullanıcılar da Faladdin’den büyük keyif alacaktır. 

Yıldızname (Android / iOS)

yildizname 1547633838

Yıldızname web sitesinin yanı sıra mobil uygulama olarak da kullanıcılarına hizmet veren bu uygulamada kahve falından tarota, katina falından aşk falına kadar dilediğiniz fal deneyimini yaşayabilirsiniz. Diğer tüm fal uygulamalarını gölgede bırakan Yıldızname uygulaması, içinizi okuyacak ve akılınızdaki tüm fikirleri sizlere söyleyecektir.

Fal Diyarı

Mobil uygulamasının yanı sıra aynı zamanda internet sitesi de bulunan Fal Diyarı mobil uygulaması sayesinde arkadaşlarınız kahve zevkinizi iki katına çıkaracaksınız. İngilizce dil desteğinin olması ile birlikte yabancı kullanıcılara da hitap etmeyi başaran Fal Diyarı uygulamasında birbirinden farklı özelliklere sahip bir çok falcı vardır. Dilediğinizi seçerek fal baktırma zevkini yaşayabilirsiniz. Mevcut kredinize göre farklı falcılar arasından tercih yapabilirsiniz. Dertlerinizi paylaşmak için tarottan yıldızname baktırabilirsiniz. Rüya yorumlarını internetten baktırmak yerine Fal Diyarı uygulamasında yorumlatın. 

Fal Vakti

Mobil cihazınızda fal baktırmak için kullanacağınız özel uygulamalardan biri olarak karşımıza çıkan Fal Vakti uygulamasında fallarınız yüzde yüz gerçek falcılar tarafından yorumlanıyor. Sadece okumanın yanı sıra aynı zamanda sesli özelliği sayesinde fallarınızı okumak yerine dinleyebilirsiniz. 

10 1547630600

Hürrem İle Kahve Keyfi 

Hürrem İle Kahve Falı mobil uygulaması diğer fal bakma uygulamalarından çok daha farklı bir sistem doğrultusunda tasarlanmıştır. Hürrem İle Kahve Falı uygulamasında sadece fincanın ve tabağın fotoğrafını çekmek yerine aynı zamanda sade, orta ve şekerli seçenekleri arasından da tercih yapacaksınız. Uygulama size kahve sevmeseniz bile fak baktırmanıza imkan tanıyor. Yani şöyleki kahve sevmiyorsanız ve içmek istemiyorsanız Hürrem İle Kahve Falı size rastgele bir fincan üzerinden yine de fak bakacaktır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir