BiTaksi’den sonra Türkiye pazarına giren ikinci taksi çağırma uygulaması olan TaxiBUL, Android ve iOS platformlarında ücretsiz olarak yayınlanarak kullanıcılara sunuldu.

Dışarıda taksi beklemeye son verecek olan uygulama ile çevrenizde bulunan taksileri sadece tek bir dokunuşla çağırabilir ve çağırdığınız taksi ile yapmış olduğunuz yolculuk sonucunda ise taksi bilgilerini kayıt ederek güvenli bir yolculuğun kapısını aralamış olursunuz. Tamamen ücretsiz olarak Android sistemine sahip telefon ve tabletleriniz ile iPhone, iPad ve iPod Touch cihazlarınızda kullanabileceğiniz TaxiBUL, kullanıcıların şehir içinde güvenli ve şeffaf bir ulaşım imkanına kavuşmalarını amaçlamaktadır.

Ayrıca uygulama ile yolculuk yaptığınız taksinin şoför, araç, durak ve plaka bilgilerini görüntüleyebileceğiniz gibi dışarıda beklememek için taksinin bulunduğunuz yere gelip gelmediğini harita üzerinden takip edebilirsiniz.

TaxiBUL’un kurucularından olan Mert Küçüközkan uygulama hakkında ‘mobil uygulamaların hayatımızı kolaylaştırdığını, sektörün gelişmesi ve tüketicilere daha iyi hizmet verilebilmesi için alternatiflerin artması gerektiğine‘ vurgu yaparak ‘TaxiBUL uygulaması ile hem kullanıcıları hem de taksileri hedeflediklerini, şehir içinde kolay ve güvenli ulaşım imkanı sunma fikri ile yola çıktıklarını‘ sözlerine ekleyerek ‘Kullanıcılara hizmet sunmanın yanında taksilerinde verimliliğini artırmaya ve kazanç sağlamalarını kolaylaştırmayı amaçladıklarını‘ açıkladı.

Hiçbir ek ücret ve komisyon tutarı ödemeden taksi çağırmak için kullanabileceğiniz TaxiBUL uygulamasını iPhone ve Android cihazlar için sitemiz üzerinden indirebilirsiniz.

Editör Notu: TaxiBUL uygulaması 2013 yılında Malezya’da düzenlenen GIST Entrepreneurship Yarışması’nda Türkiye’den yarı finale kalan tek uygulama olarak finalde Onur Ödülü’ne layık görülmüştür.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir