Elon Musk, yapay zeka şirketi için 1 milyar dolar toplamayı düşünüyor. X.Ai şirketin hedefleri büyümek ve kendini geliştirmeyi hedefliyor. İç ve dış yatırımcılar için giriş ücretini minimum seviyede 2 milyon dolar olarak belirlemişti.

Şimdilerde X.Ai şirketi için yıllık finansal hedefler kuruluyor. Hâlihazırda 135 milyon dolar hedefini yakalayan şirket, gözünü yüksek hedeflere koydu. Bilimsel gelişmeleri yapay zekâyla ilerlemesini istiyor. Bu gelişmeleri hızlandırmak için Twitter ve Tesla’nın sinerjisinden yararlanmayı planlıyor. Musk, X.Ai şirketinde inovasyona, türlü yapay zeka teknolojisiyle türlü sektörlerdeki olası potansiyele dönüştürmeyi amaçlıyor.

Elon Musk, yapay zeka şirketi için 1 milyar dolar toplamayı düşünüyor. X.Ai şirketin hedefleri büyümek ve kendini geliştirmeyi hedefliyor.

Yapay Zeka Öngörülen Hedefe Ulaşabilecek Mi? 

X.Ai, finans ve işe alım için yeni hamleler gerçekleştirmişti. “The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy” yapay zeka sohbet robotundan etkilenip Grok’u geliştirmişti. Grok lansmanı sonrası X.Ai’nin gelişen diyalog yapısı yapay zeka ekosisteminde önemli bir stratejik adım olacağı söyleniyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir