Twitter’ın yan hizmetleri olarak karşımıza çıkan TweetDeck, Twitter Blue’nun bir parçası haline gelmiş durumda. Elon Musk, Twitter’ı tam anlamıyla ücretli hale getirmek için elinden gelen her şeyi yapıyor gibi görünüyor.

Bir süredir Elon Musk hakimiyetinde ilerleyen Twitter, son dönemlerde sadece “parasal” olan konularda gündemden düşmüyor. Platform, zaten Twitter Blue aboneliği ile tüketicileri sanki haraca bağlamış gibi ücretlendirmeler yapmıştı. Twitter Blue abonesi olmayan kullanıcılar içinse artık gün içerisinde belli bir görüntüleme sınırı ile karşı karşıya kalıyor.

Gelen son haberlere göre ise Twitter’ın yan özelliklerinden birisi olan TweetDeck’in, paralı olacağını ortaya koyuyor. Yüzlerce tweetin tek bir ana ekranda görüntülenmesine, tweetlerin planlanmasına yarayan ve daha pek çok araç sunan bu yan hizmet, şimdiye kadar ücretsiz olarak kullanılıyordu. Ancak Twitter’ın destek sayfasında paylaşımı yapılmış olan bir gönderi ile TweetDeck’in artık Twitter Blue ile bir parça haline getirildiği belirtildi. TweetDeck hizmetinden faydalanmanız için de artık para ödenmesi gerekecek.

Twitters Cashtags para 1

Twitter’ın resmi hesabından açıklama geldi

Twitter’ın yaptığı resmi açıklamada şu ifadeler kullanılmış:

“TweetDeck’in yeni ve geliştirilmiş bir sürümünü kullanıma sunduk. Tüm kullanıcılar, sol alt menüdeki “Yeni TweetDeck’i deneyin”i seçerek kayıtlı aramalarına ve iş akışlarına https://tweetdeck.twitter.com üzerinden erişmeye devam edebilir.”

Aşağıda, Twitter Deck ile ilgili bazı notlar yer almaktadır:

  • Yeni TweetDeck’e geçiş yaparken, kaydedilmiş tüm aramalarınız, listeleriniz ve sütunlarınız otomatik olarak taşınacaktır. İlk kez uygulamayı yüklediğinizde, sütunlarınızı içe aktarmanız istenecektir.
  • Yenilenen TweetDeck, artık tam işlevselliğe sahiptir. Alanlar, video yerleştirme, anketler ve daha fazlasını desteklemektedir.
  • TweetDeck’teki Teams işlevi şu anda geçici olarak kullanılamamaktadır. Ancak, önümüzdeki haftalarda geri yüklenecektir.
  • TweetDeck’e erişmek için kullanıcıların doğrulanması gerekmektedir. Bu doğrulama işlemi 30 gün içinde tamamlanmalıdır.

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ - İŞLETME BÖLÜMÜ SON SINIF ÖĞRENCİSİ

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir