Elon Musk, Twitter’daki CEO’luk görevinin geleceği ile ilgili gidişatı takipçilerine bırakmıştı. 

Musk’ın CEO’luk görevinin geleceğini belirleyecek olan bu ankete katılan kişilerin büyük çoğunluğu Evet cevabını verdi. Musk, söz konusu konuyla ilgili bugün beklenen açıklamayı yaptı. Dünyanın en zengin insanlarından Elon Musk, bir süredir yalnızca dünyanın en popüler mikroblog platformu Twitter ile gündemden düşmüyor. Twitter’ı 44 milyar dolara satın almasının ardından radikal bir karar alan ve hemen hemen her kararı ile tartışmaların odak noktasında yer alan Musk, şimdi ise yeni bir karar ile gündeme geldi. Twitter platformunda yeni bir anket başlatan Musk, Twitter’daki gidişatını takipçilerin insiyatifine bıraktı. Bilindiği üzere Elon Musk, Twitter platformunu satın almasının ardından platformun CEO’luğunu da yapmaya başladı. Söz konusu anket bununla ilgili yapıldı. Musk, anket ile Twitter’ın CEO’luk görevinde devam edip etmeyeceği kararını takipçilerine sordu. Anketin sonucu bugün açıklandı. 

Elon Musk, CEO’luğu bırakıyor

kazakistandan kripto madenciligine yonelik yeni yasa

İşi alacak kadar aptal birini bulur bulmaz CEO’luktan istifa edeceğim! Bundan sonra sadece yazılım ve sunucu ekiplerini çalıştıracağım.”

Musk, yaptığı açıklamada CEO’luk görevinden istifa edeceğini fakat bunun için önce bu görevi devralacak birinin bulunması gerektiğinden söz etti. Musk’ın şimdiden yeni CEO bulma çalışmaların başladığı da çeşitli kaynaklar tarafından elde edildi. 

Bir diğer açıdan belirtmek gerekirse CEO Musk, zaten bu göreve geçici olarak gelmişti. Musk, Twitter’ı satın almasının ardından yönetim ekibini tamamen dağıtarak geçici olarak CEO görevini devralmıştı. 

“İstifa etmeli miyim?” anketine çoğunlukla “Evet” cevabı geldi

Elon Musk, CEO’luk görevinin geleceğini takipçilerine sormuş ve cevaba göre hareket edeceğini belirtmişti. Bu konu hakkında Musk’ın Twitter’da başlattığı “Twitter başkanlığından istifa etmeli miyim? Anket sonuçlarını uygulayacağım.” anketi sona erdi. Twitter kullanıcılarından %57,5’i, Elon Musk’ın Twitter yönetiminden çekilmesi  gerektiğini belirtirken, ankete toplam 17 milyon 300 binin üzerinde kullanıcı katıldı.

Tatilleri Bu Klasik Noel Gelenekleriyle Kutlayın

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir