Elon Musk yaptığı son açıklama ile akıllı televizyonlar üzerinden kullanılabilecek bir Twitter Video uygulaması geliştirdiklerini duyurdu. Elon Musk, televizyonda bir Twitter Video uygulamasına ihtiyaç olduğunu söylesen bir Tweet’e yanıt olarak “Geliyor” açıklamasını yaptı.

Reuters’ten alınan bilgilere göre, gelecek yeni uygulama hakkında detaylı bir bilgi yer almasa da, şirketin yeni CEO’su Linda Yaccarino ve Musk, geçtiğimiz hafta bir yatırımcı sunumunda Twitter’ın geleceğini dijital reklamcılığın ilerinde canlandırmak için video, içerik üretimi ve reklam ortaklıklarına odaklandıklarını söyledi.

Ayrıca sunum slaytının incelenmesinde Twitter’da geçirilen sürenin %10’undan fazlasını dikey videoların oluşturduğu belirtildi.

Bir kullanıcı Twitter’da “Akıllı TV’ler için gerçekten bir twitter video uygulamasına ihtiyacımız var. Twitter’da bir saatlik video izleyemiyorum” tweetini atmıştı. Elon Musk bu tweete “Geliyor” yanıtını verdi.

Twitter’dan video merkezli bir platform geliyor

Musk, Twitter’ı video merkezli bir sosyal medya platformu haline getirmek için çalışmalara devam ediyor.

Şirket yakın bir zamanda Blue abonelerinin platforma 2 saatlik videolar yüklemesine izin veren bir yeni güncelleme getirmişti.

Musk bu duyuruyu ” Twitter Blue aboneleri artık 2 saatlik (8 GB) videolar yükleyebilir!” şeklinde yapmıştı.

Akıllı televizyonlar için geliştirilen yeni video uygulamasının tüm kullanıcılara mı yoksa yalnızca Blue abonelerine mi hitap edeceği henüz açıklanmadı.

Grafik Tasarım bölümünde öğrenci. İmza İnternet Teknolojileri'nde dijital çırak olarak eğitim alıyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir