Elon Musk ve Mark Zuckerberg arasındaki gerçekleşen kıyasıya rekabet en son dövüşe kadar ilerlemişti. Ancak son duruma bakılacak olursa bu dövüş büyük ihtimalle hiçbir zaman gerçekleşmeyecek gibi duruyor. Geçtiğimiz hafta Elon Musk ve Mark Zuckerberg arasındaki yaşanan gerilimle oluşacak olan dövüşe ne zaman olacağının paylaşımında bulunmuştuk. Yine hafta bitiminden önce Musk bir tweet atarak olası dövüşün Roma da gerçekleşeceğini dile getirmişti.Fakat hafta sonu edinilen bilgilere göre İtalya hükümeti Musk’ın açıklamış olduğu iddialarının asılsız olduğunu söyledi. 

Dün ise Mark Zuckerberg yapmış olduğu açıklamada, Elon Musk’ın kafes dövüşü konusunda ciddi bir şekilde söylemediğini dile getirdi. Elon Musk’tan edinilmiş olan son bilgiler ışığında karşı karşıya kalınmış durumun pek de öyle olmayacağını göstermiş oldu. Elon Musk şimdi de Zuckerberg ile dövüşmek için evine habersiz bir şekilde gideceğini söyledi. 

Elon Musk, Tesla araç deneme sürüşü için Palo Alto’da olacağını, deneme sürüşünde ise araçtan Zuckerberg’ün evine gitmesini için komut vereceğini ve Zuckerberg kapıyı açması halinde dövüşeceklerini dile getirdi. Zuckerberg’ün Meta’da sözcüsü olan Iska Saric ise Mark Zuckerberg’ün şu an için seyahatte bulunduğunu söyledi. Saric yapmış olduğu açıklamada Zuck’ın bu maçı oldukça ciddiye aldığını belirtirken, evine olmadık anda gelen birisi ile dövüşmeyeceğinin de altını çizdi.

Elon Musk ameliyat olacağını söyledi

Musk, haftalar süren kafes dövüşü için tarih belirlememesi ve hatta ameliyat gerekebileceği iddiasında bulunmasının ardından, dövüşün UFC’nin dahil olmadan Roma’da gerçekleşeceğini öne sürmüştü. Zuckerberg ise düzenli antrenmanlar yaparak jiujitsu turnuvalarına katılan biri olarak, dövüşün profesyonelce organize edilmesinde ısrar etmişti. Ancak sonunda, Zuckerberg kısa bir süre önce pes etti. Olayın eğlencesini sürdüren kişi ise her zamanki gibi Elon Musk oldu.

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ - İŞLETME BÖLÜMÜ SON SINIF ÖĞRENCİSİ

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir