Elon Musk, Mark Zuckerberg ile yapacağı kafes dövüşünden önce ameliyat olma ihtimalinin olduğunu açıkladı. Musk’ın yaptığı açıklama, “Musk’tan U dönüşü” gibi yorumların gelmesine neden oldu.

Milyarderler arasındaki kafes dövüşü planları, geleceğe dair tahmin edilebilirlik adına ertelenebilir bir durumda. Elon Musk, potansiyel bir ameliyat ihtiyacını olduğunu söyleyerek Mark Zuckerberg ile yapmayı düşündüğü kafes dövüşü hakkındaki planlarına dair daha fazla şüphe uyandırdı. Bu açıklama, birçok kişi tarafından “Musk’ın geri adım attığı” şeklinde yorumlanıyor.

Musk, boynunun ve sırtının üst kısmının MR’ının çekileceğini açıkladı. Musk’ın, Zuckerberg ile dövüşmeden önce ameliyat olup olmayacağının bu hafta içerisinde belli olacağı söyleniyor. Musk’ın geri adım attığı yönündeki yorumlara rağmen, bunu dövüşten kaçmak için yapmadığı düşünülüyor. Musk’ın sağlık durumu ciddi olabilir.

Elon musk twitter

Musk’ın ameliyatı bir çok işini etkileyebilir

Ameliyat yalnızca dövüşü değil, Musk’ın çeşitli firmalarındaki çalışmalarına da etki edebilir. CNBC’nin yaptığı açıklamaya göre, Pazartesi sabahı Tesla’nın hisselerinde %2’nin üzerinde düşüş görüldü. Musk, Tesla’nın yanı sıra X’in sahibi, baş teknik sorumlusu ve SpaceX’in de CEO’su.

Konuşulan kafes dövüşü için zaten planlanmış bir tarih yer almıyordu. Zuckerberg, dövüş için 26 Ağustos gecesini önerdiğini ancak Elon Musk’ın buna cevap vermediğini söyledi. Meta’nın CEO’su Threads’te “Nefesimi tutmuyorum” şeklinde paylaşım yaptı.

Yapılacak dövüş için antrenman yapan her iki adam da kamuoyu önünde birbirlerini iğnelemeyi ihmal etmiyor. Musk, eğer dövüş gerçekleşirse, etkinliğin X platformunda canlı olarak yayınlanacağını ve elde edilen tüm gelirlerin gazilere yardım amacıyla bir hayır kurumuna bağışlanacağını belirtti. Zuckerberg bu konuda Musk’la dalga geçmek için “Hayır işleri için gerçekten para toplayabilecek daha güvenilir bir platform kullanmamız gerekmez mi?” sözlerini kullandı.

Grafik Tasarım bölümünde öğrenci. İmza İnternet Teknolojileri'nde dijital çırak olarak eğitim alıyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir