Kripto paralar ile ilgili paylaşımlar yaparak dikkat çeken Elon Musk yeni paylaşımıyla yine gündemde. Kripto para paylaşımlarına yenisini ekleyen ünlü CEO, böylece kripto para piyasalarında hareketlenme yaşanmasını sağladı.

Tesla ve SpaceX CEO’su Elon Musk, kripto denildiğinde akla ilk gelen isimlerden birisi. Bugüne kadar Bitcoin, Shiba Inu ve Dogecoin ile ilgili paylaşımlar yaparak kripto paralarda yükseliş yaşanmasını sağlayan Elon Musk, yeniden Dogecoin mesajı paylaştı. Şaka amaçlı olarak geliştirilmiş olmasına karşın kısa sürede değer kazanan ve en iyi 10 kripto para arasına girmeyi başaran Dogecoin, son dönemlerde Elon Musk’ın yakın takibinde. Tesla satın alımlarında kripto parayı desteklemeye başlayan Elon Musk, son olarak başka bir Dogecoin mesajı paylaştı.

Elon Musk kullanıcılardan gelen bir soruyu yanıtladı. ”Starlink hizmeti Dogecoin ile ödeme kabul edebilir mi?” sorusuna yönelik cevap vere Elon Musk, bu soru için göz kırpın yüz emojisini tercih etti. Kullanıcıların bu soruyu yöneltmesindeki en önemli etkenlerden birisi son hafta içerisinde gündemde yoğun bir şekilde yer alan iddialar oldu. Starlink için Dogecoin ile ödemeyi duyurulacağı öne sürülen Elon Musk, soruya verdiği yanıtla da bu konuda ilk sinyalleri vermiş oldu. Bu paylaşımı sonrasında kripto parada büyük bir etki olmasa da 0.14 dolardan 0.15 dolar seviyelerine yükseliş yaşandı.

Elon Musk tarafından yapılan paylaşım ise şöyle;

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir