Elon Musk’ın 100 dolardan parfüm satmaya başlaması dünya genelinde gündem oldu. Parfümün adı ise yanmış saç anlamına gelen “Burnt Hair”.

Elon Musk’ın son mesajlarından birisi parfümdü. Dünyadaki en iyi koku olarak tanımladığı parfümün pazarlamasını yapan Elon Musk, kısa süre içerisinde yüksek satış rakamlarına ulaştı. The Boring adlı şirketin resmi sitesinde satışa sunulan parfümün değeri 100 dolar. Üstelik tüm bu reklamlara karşın parfüm içeriğinde nelerin olduğu bilinmiyor. Ayrıntılı olarak bilgileri yer almayan parfümün adının yanmış saç olması ise dikkat çekti.

Elon Musk ve Twitter davasında yeni karar!

Elon Musk şaşırtmaya devam ediyor

Farklı mesajları ve açıklamaları ile her zaman ön planda olan Elon Musk’ın, parfüm ile neyi hedefliyor bilinmiyor. Parfümle ilgili tek denilen şey ise “Bir kalabalığın içinde öne çıkın! Havaalanında yürürken dikkatinizi çekin”.

Twitter’da açıklamasını parfüm satıcısı olarak değiştiren Elon Musk¸”Benimki gibi bir isimle koku işine girmek kaçınılmazdı – neden bu kadar uzun süre savaştım ki!?” diyerek konuya dair düşüncelerini dile getirdi. Bu paylaşımların ardından parfüm saatler içinde 10 bin şişe satışını geçti.  İlk 6 saat içerisinde ise parfüm satışları 1 milyon dolara ulaştı.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir