Apple, yakında yeni Watch 8 modelinin ekstrem spor versiyonunu tanıtacak.

Giyilebilir teknoloji pazarının lideri Apple Watch oldu

Pazardaki en iddialı akıllı saat markalarından biri olan Apple, Watch Series modelleriyle çok sayıda kullanıcıya ulaşabilmek için yakın gelecekte yeni nesil akıllı saatlerin lansmanını yapmaya hazırlanıyor. Apple, yeni Watch 8 modelinin daha sportif bir versiyonunu daha tanıtmak üzere.

Apple Watch 8, daha sağlam bir versiyonuyla geliyor

‘Rugged Edition’ veya ‘Extreme Edition’ olarak adlandırılması beklenen bu model, dayanıklı bir tasarıma, uzun ömürlü pile ve ekstrem spor özelliklerine sahip. Ekstrem sporlar göz önünde bulundurularak geliştirilen Apple Watch 8 versiyonunun tasarımı hakkında bir şey söylemek çok zor.

Cihazın henüz nasıl görüneceğini bilmesek de bu yeni akıllı saatin neler sunabileceğini tahmin ediyoruz. Ekstrem sporlar için tasarlanan GPS, rakım ve hava durumu gibi özelliklerin ön plana çıkması muhtemel. Ayrıca akıllı saatin tırmanma, kayak ve trekking gibi sporlar için özel olarak geliştirilmiş seçeneklere sahip olması da bekleniyor.

Yeni dayanıklı akıllı saat hakkında henüz net bir bilgi yok. Ancak yeni modelin Apple Watch 8’e kıyasla daha sağlam bir tasarımla gelmesine beklenmekte. Sürekli olarak daha kalın bir koruyucu tabaka ya da sahio olması ve suya daha dayanıklı olması da beklenebilir.

Alınan bilgilere göre Apple Watch 8 ve yeni Apple Watch SE’nin 2022’nin sonlarında piyasaya çıkması bekleniyor. iPhone 14 modelleri ile birlikte yepyeni akıllı saati görebiliriz. Ancak Apple, Watch 8 için ayrı bir promosyon da yürütebilir. Bu etkinliğin Eylül ayından sonra gerçekleşmesi bekleniyor.

Yeni saatin fiyatı hakkında henüz kesin bir bilgi yok. Apple Watch 8’in yeni dayanıklı versiyonunun standart modelden daha pahalıya mal olacağını söylemek yanlış olmaz. Peki Watch 8 “Extreme Edition” modelini seçmeyi düşünür müsünüz? Görüşlerinizi yorum kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir