Blizzard, uzun süredir söylentileri dolaşan Warcraft mobil oyununu doğruladı ve ne zaman çıkacağını duyurdu.

Akıllı telefon ve tabletlerin yaygınlaşmasıyla birlikte zamanla hayatımızdaki konumları da arttı. 510 yıl öncesine kadar internette zamanımızın çoğunu geçirdiğimiz ve arkadaşlarımızla iletişim kurduğumuz bu cihazlar, günümüz bilgisayarlarıyla neredeyse aynı deneyime sahipti.

Uzun süredir devam eden bu gelişme, oyun endüstrisini de etkiledi. Şu ana kadar PUBG, Call of Duty ve Battlefield başta olmak üzere oyunun dünyanın en sıcak Android ve iOS sürümleri çıktı. Blizzard’ın efsanevi MMORPG serisi World of Warcraft’ın mobil oyun dünyasına giren son kişi olduğu açıklandı.

Warcraft Mobile 2022’de çıkacak

Microsoft’u 68,7 milyar dolara satın alan Activision Blizzard, 2021’in dördüncü çeyreğine ilişkin mali tablolarını yayınlarken iyi haberi duyurdu. Blizzard, cep telefonları ve tabletler için yeni bir Warcraft oyunu üzerinde çalıştığını doğruladı.

Microsoft Activision Blizzard’ı 68 milyar dolara satın aldı

Efsanevi MMORPG serisinin mobil cihazlarda da karşımıza çıkacağını iddia eden, 2017 yılından beri gündemde. Ancak, Blizzard Front o sırada sessizdi ve kesin bilgi paylaşmadı. Şirket, oyuncuların beklediği bu gelişmeyi nihayet duyurdu. Verilen bilgilere göre Warcraft Mobile, 2022 yılında piyasaya çıkacak.

Oyunun özellikleri hakkında henüz kesin bir detay yok. Bununla birlikte, Blizzard’ın Warcraft mobile için Pokemon GO’ya benzer bir artırılmış gerçeklik (AR) deneyimi tasarlamayı düşündüğü bildiriliyor. Ayrıca oyuncular için “çoklu Warcraft mobil deneyimleri” geliştirdiği biliniyor. Bu da uzun zamandır beklenen üretimin eklektik olma ihtimalini artırıyor. Şimdilik oyun hakkında bilinenler bu kadar olsa da önümüzdeki günlerdeki gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam ediyor olacağız.

Peki siz Warcraft mobil oyunundan ne bekliyorsunuz? Sizce oyunun mobil versiyonu serinin ve mobil oyun severlerin beklentilerini karşılayabilecek mi? Oyunda ne gibi yenilikler görmek istersiniz? Görüşlerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir