Oyunlarda özel bir hikayenin takip edilmesi, oyuncuların oyuna daha fazla bağlanmasını sağlar. Üstelik oyunun bir karakter ile bağdaştırılması halinde oyunlar yıllar geçse dahi karakterleri ve hikayesi ile konuşulmayı başarıyor. Efsane hikaye veya karakter eşliğinde oynayabileceğiniz günümüzün 12 oyunu ise sizlere macera ve heyecan dolu bir seçenek sunuyor. 

Life Is Strange: True Colors

Life Is Strange’in yeni versiyonu olan Life Is Strange: True Colors’da da dokunaklı, indie-müzikler dikkat çekiyor. Alex Chen gibi popüler bir karakterle özleşen bu oyun, dikkat çekici. 

Hades

Yunan mitolojisine kadar dayanan bir geçmişe sahip olan Hades, oyunu çok daha ilgi çekici hale getiriyor.

Marvel’s Guardians of the Galaxy

Marvel’s Guardians of the Galaxy’nin karakterleri, Marvel hayranları için oyunu eşsiz kılıyor. 

Great Ace Attorney Chronicles

The Great Ace Attorney Chronicles, Capcom’un ünlü oyun serisini sürdürüyor. Kahramanımız, kibirli bir savcıyla tartışıyor. Asistanıyla ipuçlarını analiz ediyor… Yüzlerce özel anıya sahip olan oyun, hikayesiyle sürükleyici bir oyun olarak dikkat çekiyor. 

Devotion

Tayvanlı korku oyunu Devotion geçen yıl Red Candle’ın online mağazasında kullanıma sunuldu. Oyun bir başyapıt olarak kabul ediliyor. Oyunda bir ailenin dairesini keşfederken ve 1980’lerde onların yaşadıkları acıları ortaya çıkarırken kendinizi çok farklı bir dünyada bulacaksınız. 

Bu oyunların dışında listeye girmeyi başaran diğer yapımlar ise şöyle;

  • Boyfriend Dungeon
  • Genshin Impact
  • It Takes Two
  • Last Stop
  • Opus: Echo of Starsong
  • Disco Elysium
  • Psychonauts 2

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir