KONAMI dün resmi olarak yaptığı açıklamayla eFootball™ 2022’nin resmi eSpor turnuvası “eFootball™ Championship 2022’nin Haziran ayında düzenleneceğini açıkladı.

Resmi açıkalama şu şekilde;

“eFootball™ Championship 2022”, elit oyunculardan tamamen yeni başlayanlara kadar her seviyeden oyuncunun katılımına açık bir turnuva. Oyunun adının “eFootball™” olarak güncellenmesinin ardından daha önce “eFootball League” olarak bilinen turnuvanın ismi de “eFootball Championship” olarak değişti. Şampiyona kapsamında iki turnuva düzenlenecek. Bunlardan ilki Avrupanın çeşitli kulüpleriyle resmi olarak iş birliği içerisinde olan profesyonel espor oyuncularına yönelik “eFootball™ Championship Pro 2022”, diğeri ise her seviyeden oyuncuya açık olan espor turnuvası “Championship Open 2022”.

Hem “eFootball Championship Pro” turnuvasında yarışacak profesyonel esporcular hem de herkese açık “eFootball Championship Open”da yer alacak oyuncular, oyunun yeni modu “Dream Team” (Rüya Takım) ile mücadele edecek.

Turnuvaya katılacak kulüpler ve her iki organizasyonun da programı, ilerleyen tarihlerde açıklanacak. 

eFootball 2022 tamamen yenilendi

Bu turnuvaya katılanlar, çeşitli Avrupa futbol kulüpleriyle sözleşme imzalamış profesyonel oyunculardır. Dünyanın en iyi e-spor oyuncuları arasından seçilen organizasyona katılmak isteyen oyuncular, eFootball™ 2022’nin yeni oyun modu Dream Team üzerinden bire bir maçlarda buluşacak.

Müsabakalar dünya çapında internet üzerinden canlı yayınlanacak.

eFootball™ Championship 2022 Elemeleri Haziran’da başlıyor

eFootball™ Championship Open 2022, eFootball™ 2022’deki resmi eSpor turnuvasıdır. Turnuva dünyanın her yerinden herkese açıktır.

Oyuncuların Haziran 2022’de başlayacak ilk tur maçlara katılması zorunlu değildir. Dilerseniz ilgili oyun içi etkinliklere katılarak eleme turnuvalarına da katılabilirsiniz.

Geçen sezon 8 milyondan fazla kullanıcı “eFootball.Open” turnuvasına katıldı. Rüya Takım modunda en yüksek puan alan oyuncular, turnuvanın daha üst seviyelerine ilerleyecek ve sonunda Dünya Finalleri maçlarına katılarak dünyanın en iyi oyuncusu olmak için kendilerine meydan okuyacak. Dünya Kupası finali dünya çapında çevrimiçi olarak yayınlanacak.

Om “Rüya Takımı” Orijinal takımlarını oluşturmalarına, maçlarda kazandıkları GP’nin keyfini çıkarmalarına ve dünyanın her yerinden kullanıcılarla rekabet etmelerine olanak tanıyan yeni bir oyun modu. Kullanıcılar ayrıca oyuncularını bireysel oyun stillerine göre geliştirip iyileştirebilecekleri gibi, oyuncularla sözleşme imzalayarak ve geliştirerek takımlarını da organize edebilirler.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir