KONAMI Digital Entertainment tarafından bugün gerçekleştirilen tanıtım ile eFootball 2022 resmen duyuruldu. Tanıtıma göre yeni oyuna; PlayStation5, PlayStation4, Xbox Series X|S, Xbox One, Windows 10 ve masaüstü bilgisayarlar için Steam üzerinden kolayca erişim sağlanabilecek. Tüm platformlarda desteklenen oyun, erken erişim ile şimdiden oyunculara sunuldu. Sonbaharda yapılacak ücretsiz ve büyük güncelleme sonrasında normal dönemin başlayacağı eFootball 2022, yenilikleri ile dikkat çekmeyi başardı.

eFootball 2022 ücretsiz olarak geliyor!

eFootball 2022 için uzun zamandan beri en çok konuşulan detaylardan birisi tamamen ücretsiz olacağıydı. Yapılan tanıtımda bu duruma özellikle vurgu yapan KONAMI, oyunun her zaman ücretsiz olarak oynanacağını ve yeni güncellemelerin de tüm oyuncular tarafından alınabileceğini söyledi. Lansmana özel olarak erken erişim ile oyuna giriş yapacak oyuncuları üstelik özel etkinlikler de bekliyor. Çevrimiçi maçlarda yapılacak kampanya ve WorldWide Clubs etkinliği, oyuncuların oyuna daha hızlı bir şekilde alışmasını sağlayacak. Üstelik erken erişimde oyuncular Chance Deal adı verilen sözleşmeleri kazanabilecek. Bu kartlar, Sonbahar güncellemesi sonrasına taşınacak ve güncelleme sonrasında alınacak Legendary kartlarda bu kazanılan sözleşmeler kullanılacak.

Lansmana özel online maç etkinliğinde ise oyuncular için belirlenen ödüller şöyle;

  • Chance Deal #1 –10 oyun sonrasında kazanılır
  • Chance Deal #2 –15 ya da daha fazla oyun sonrasında kazanılır
  • Chance Deal #3 –20 ya da daha fazla oyun sonrasında kazanılır

Bugünden itibaren isteyen tüm oyuncuların dahil olabileceği eFootball 2022, yepyeni bir deneyim ve heyecan sunuyor. Çevrimiçi ve çevrimdışı maç desteğine sahip olan oyun üstelik çapraz platformu da destekliyor. Özel görevler ve challenge ile sürekli yeni etkinliklerin ekleneceği yeni futbol oyunu, KONAMI’nin bugüne kadar en iddialı versiyonlarından birisi olarak duyuruldu.

6 stadyumda maç yapılabilecek

Şu anda eFootball 2022’de sadece 6 stadyum bulunuyor. 8 Kasım sonrasında yapılacak güncellemede stadyum sayısı da arttırılacak. Şu anda oyuncuların oynayabileceği dünyaca ünlü stadyumlar ise şöyle; Camp Nou, Old Trafford, Allianz Stadyumu, Emirates Stadyumu, Allianz Arena ve eFootball Stadyumu.

Sonbahar güncellemesinde oyuncuları neler bekliyor?

Lansmanda Sonbaharda gelecek büyük güncelleme hakkında da detaylar paylaşan KONAMI, daha heyecanlı ve tutku bir oyun için güncellemelerin sürekli devam edeceğini söyledi. Creative Teams adıyla rüya takımların oluşturulmasını sağlayacak özel bir mod, yeni oyuncu tipleri özel kontrat seçenekleri ve yeni maç modları sonbahar güncellemesinde yer alacak önemli gelişmeler arasında. Oyun ücretsiz olsa da isteyen oyuncular, oyunda avantaj yakalamak adına Premium Oyuncu Paketi olarak adlandırılan paketleri sipariş verebilecek. Paket içerisinde 2.800 eFootball Coin ve altı adet Chance Deals kontratı bulunuyor. Paketi satın alan oyuncular, çok iyi 6 futbolcuyu almaya garantiliyor. Paketi 10 Kasım’a kadar alan oyunculara kampanya dahilinde ek iki chance deal de hediye edilecek.

KONAMI’nin eFootball 2022 için hazırladığı tanıtım ise şöyle;

https://www.youtube.com/watch?v=mKak2Kk5eDI

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir