Mobil oyun severlerin merakla beklediği EA Sports FC Mobile sonunda indirmeye hazır hale getirildi. EA FC 24 tanıtıldıktan sonra mobil oyun severlerin göz kulağı oyunun mobil versiyonunun ne zaman indirmeye hazır olacağı konusundaydı. Beklenen haber sonunda geldi ve EA Sports FC Mobile; iOS ve Android kullanan cihazlar için indirmeye sunuldu.

EA Sports FC Mobile
EA Sports FC Mobile

EA Sports FC Mobile oyunu, indirilen ve desteklenen tüm mobil cihazlarda gerçek bir futbol deneyimi vaat ederek mobil oyun kullanıcıları heyecanlandırıyor. EA Sport FC Mobile oyununda; UEFA Şampiyonlar Ligi’nin yanı sıra dünyanın en önemli ligleri arasında gösterilen Premier Lig, La Liga ve Bundesliga da bulunuyor. Yaklaşık olarak 650’den fazla takım ve 30’dan fazla lig yüklü olan EA Sport FC Mobile; 15.000’den fazla tam lisanslı oyuncu seçme şansını mobil oyun severlere sunuyor.

EA Sports FC Mobile 24
EA Sports FC Mobile

EA Sports FC Mobile yeni versiyonda hız ve top sürmeye denge getiren özel bir teknoloji olarak karşımıza çıkan “Dinamik Oyun Hızı” oldukça ilgi çekici yenilikler olarak karşımıza çıkıyor. Oyun aynı zamanda mobil cihazlara uygun bir oynanışla kendini gösteriyor. Bunun yanı sıra oyun esnasında oyunculara karar vermeleri için top üzerinde daha fazla zaman tanıması da yine oyun severlerin sevdiği bir özellik olmuş durumda. EA Sports FC Mobile oyununda karşımıza çıkan “Elit Şut Sistemi” ise bahsedilmesi gereken özelliklerden birisi olarak karşımıza çıkıyor. Elite Şut Sistemi ile oyuncuları gol atacak bir konuma getirme amacına sahip olan şut türleri oyunda kendisine yer edinmiş durumda.

EA Sports FC Mobile oyununda tüm bunların yanı sıra sürükleyici maç günü deneyimi de yaşanıyor. Maç anı öncesinde; maç giriş sahneleri ve stadyum atmosferini yansıtan geniş kamera çekilmiş görüntüler ile maç anına kadar yepyeni bir yayın deneyimi de oyunun yeni versiyonunda kullanıcılara sunulmuş durumda. Maç esnasında da dinamik yorumlar ve takıma özel tezahüratlar içeren gelişmiş ses efektleri, oyuncuya daha çok keyif veren yenilikler olarak gösterilebilir. Ayrıca sabit kamera seçeneği, sahadaki önemli anlara yeniden hayat verecek şekilde tasarlanmış durumda.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir