İnternet teknolojisinin ve imkanların gelişmesi ile beraber e-ticaret insan hayatına her geçen gün daha fazla girdi. Günümüzde birçok kişi ayakkabıdan gıda ürünlerine kadar birçok ihtiyacını evden dışarı çıkmadan karşılamakta.

Bu bakımdan sektörünüzde kendinizi geliştirmek, müşterilerinize daha kolay ulaşabilmek ve 7/24 satış yapmak istiyorsanız, e ticaret dünyasına adım atmanız şart. Eğer doğru bir altyapı firması ile anlaşırsanız kısa sürede markanızın tanınmasını sağlayabilirsiniz.

IdeaSoft, bu noktada kolay ve hızlı bir şekilde e-ticaret dünyasına adım atmanıza yardımcı olmaktadır. Sunduğu anahtar teslim paketler sayesinde teknik bilginiz olmadan kısa süre içerisinde profesyonel bir e ticaret sitesine sahip olabilirsiniz.

Bugüne kadar 15.000’nin üzerinde müşteriye hizmet veren ve güçlü referanslara sahip olan IdeaSoft müşterilerinizin ihtiyaçlarını, sizin beklentilerinizi karşılayacak profesyonel altyapı seçeneklerine sahip. Responsive tasarımları, SEO uyumlu altyapıları ile e ticarette öne çıkmanıza yardımcı olmaktadır.

Yeni İşinizle Tanışın!

e ticaret fikirleriniz ideasoftile gerceklessin simdi kolayca e ticaret siteni acabilirsin 1

Geleneksel ticaret modelleri hem zorlu bir süreçten oluşmakta hem de satış yapmak için hazır hale gelmesi zaman almaktadır. Fakat e-Ticaret hızlı ve kısa süre içinde hazır hale gelmekte ve 7 gün 24 saat boyunca satış yapmanız için uygun imkanlara sahiptir.

Teknik bilgiye sahip değilseniz bile Ideasoft’un sunduğu altyapı seçeneklerinden birini seçebilir, kısa süre içinde satış yapmaya başlayabilirsiniz. Üstelik kullanıcı deneyimini en üst seviyede sağlayan ve SEO’ya uygun hazırlanan altyapılar sayesinde Google, Yandex ve Bing gibi çeşitli arama motorlarında üst sıralara ulaşabilirsiniz.

İşyeri kirası, personel giderleri, elektrik, su ve benzeri fatura giderleri, güvenlik sistemleri giderleri, 7/24 satış yapamamak ve benzeri dezavantajlar olmaksızın minimum maliyet – maksimum kazanç modeliyle internetten satış yapmak her yönüyle avantajlıdır. Üstelik tüm bu imkanlara ulaşmak için yapmanız gereken tek şey, Ideasoft’tan bir altyapı paketi seçmek!

E-Ticarete Nasıl Adım Atılır?

İlk kez e-ticaret sitesi açmak isteyenler, nasıl başlayacaklarını doğal olarak merak etmektedir. Bu süreç, internetten satacağınız ürünleri belirlemekle başlamakta. Eğer kendi ürünlerinizi üretmiyorsanız, toptancılar ya da tedarikçilerleanlaşarak da ticarete başlayabilirsiniz.  E ticarette satabileceğiniz ürün sayısı düşündüğünüzden çok daha fazladır.

Eğer fikir arıyorsanız tek bir ürüne yönelerek, bu alanda marka haline gelebilirsiniz. Bunun dışında günümüzde popüler olarak satılan ürünleri ya da niş ürünleri de tercih edebilirsiniz. Kozmetikten giyime, spordan gıdaya kadar onlarca farklıseçenek bulunmaktadır.

Ürün seçimi yapmak, uzun süreli stratejilerde oldukça önemli. Detaylı araştırma sonucunda satışını yapacağınız ürüne ya da ürünlere karar vererek e-ticaret dünyasına ilk adımınızı atabilirsiniz.

Domain ve Marka Adı Seçimi

E-Ticaret sitenizde satacağınız ürüne karar verdiyseniz, sırada marka adı ve domain belirlemek var. Markalaşabilecek, hikayesi olan ve ilgi çekebilecek bir isim seçmek, markanızın geleceğini belirleyen önemli bir adımdır. 

Dolayısıyla e ticarete başlamak istiyorsanızçarpıcı, özgün ve akılda kalıcı bir isim belirlemeniz gerekmektedir. Domain sorgulama yaparak belirlediğiniz isimde aktif bir internet sitesi olup olmadığını görebilir, böylece kullanmaya başlayabilirsiniz. Bu konuda avantajlı paketlere sahip olan Ideasoft, paket dahilinde alan adını da hediye etmektedir.

Şirket Kurulumu

E-Ticarete başlamadan önce dikkat edilmesi gereken en önemli unsur, şirket kurulumudur. Şirket kurulumu aşamasında 3 farklı seçenek bulunmaktadır. Limited, anonim ve şahıs şirketleri arasından sizin için uygun olanı seçerek hemen bir vergi levhasına sahip olabilirsiniz.Eğer ilk kez internetten satış yapacaksanız, şahıs şirketi açmak başlangıç için en uygun seçenektir.

Altyapı Seçimi

Firmanızı oluşturup, ürünve domain seçimi yapmışsanız artık sıra e-ticaret sitesinin kurulumunda. Site kurulumu için ilk olarak bir altyapı seçmeniz gerekiyor. Doğru altyapı seçimi, internet sitenizin maksimum verimle çalışmasını sağlayacaktır. Hızlı açılan, kolaylıkla ürün satın alınabilen bir internet sitesi hem konfor alanı oluşturacak hem de daha fazla ürün satın almaya teşvik edecektir.

E-ticarether geçen gün daha fazla kişiye hitap eden bir kavram. Bu yönüyle her gün yoğun bir trafik oluşmakta. Bu da zayıf bir altyapının sizi desteklemeyeceği, çökmelerin yaşanabileceği anlamına gelmekte. Eğer e ticarette yeniysenizIdeasoft’un sunmuş olduğu altyapı seçeneklerinden birini satın alarak başarılı bir siteye sahip olabilirsiniz.

Anlık olarak binlerce kişinin aktif olduğu bir internet sitesinde dahi başarılı ve hızlı bir şekilde çalışan bu altyapılar, güçlü donanımlara sahip sunucularla entegre şekilde çalışmaktadır.

Avantajlı fiyatlarla sunulan altyapı paketleri ihtiyaçlarınıza ve bulunduğunuz sektöre yönelik farklı özellikleri de içerisinde barındırmaktadır. E-Ticaret altyapıları konusunda kendini kanıtlayan, başarılı binlerce e-Ticaret sitesinin altına imza atan Ideasoft, modern ve ihtiyaçlara yönelik altyapılar geliştirmektedir.

Gelişmişyazılımlarla günümüz teknolojisiyle entegre biçimde çalışan bu altyapılar masaüstü cihazların yanı sıra tablet ve akıllı telefonlarda da stabil biçimde çalışmaktadır. Bunun yanı sıra akıllı planlamalarla tasarlanan altyapılar ve arayüz tasarımları, siteye giriş yapan bir kullanıcının daha fazla ürün alması için özel olarak kurgulanmıştır. Farklı modüllerle kullanıcılarınıza ek özellikler sunabilir, satış oranlarınızı katlayabilirsiniz.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir