Dying Light 2 için ücretsiz DLC paketi resmen duyuruldu. Authority Pack için açıklana yapan geliştirici şirket 3 aşamalı şekilde dağıtımın yapılacağını açıkladı. İşte detaylar.

Dying Light 2 için yapılan lansman sonrasında oyuna ilgi oldukça fazlaydı. Ancak oyunun tanıtımının ardından kısa bir süre geçtikten hemen sonra yeni ve ücretsiz DLC’nin dağıtılmaya başlanacak olması oldukça ilgi uyandırdı. Pek çok oyuncunun yeni oyuna ilgi göstermesini teşvik eden bu gelişme, oyunda yepyeni bir deneyim yaşatacak.

Dying Light 2 yeni DLC paketinde neler var?

Dying Light 2 yeni DLC paketi Authority Pack’te militarist Barış Muhafızları tercih eden oyunculara yeni seçenekler sunuluyor. Bu yeni seçeneklerde ise yeni zırh takımı ve silah var. DLC paketi indiren kişiler, başlangıç aşamasında paketin sadece 3’te 1’lik bölüme sahip olacak. Kademeli bir şekilde tüm bölümler ise Dying Light 2 oyuncularıyla paylaşılacak. İlk bölümde ise oyuncuların alabileceği iki içerik bir pantolon ve ceket.

Dying Light 2 DLC paketinin ikinci bölümünün dağıtım tarihi ise 16 Şubat. 16 Şubat tarihi itibariyle özel bir eldiven, rüzgarlık ve deri parçalardan oluşan korumalar paylaşılacak.

Son bölüm ise 18 Şubat tarihi itibariyle tanıtılacak ve en özel parça bu güncelleme ile dağıtılacak. Oyuncuların iki eliyle tutabileceği Authority çekici bu son parçada yer alacak.

Dying Light 2 için yapılan tanıtım şöyle;

Dying Light 2 Authority Pack sonrasında ikinci paketin Ronin Pack ismiyle geleceği açıklandı.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir